Edullista Nopeaa Ilmaiset toimitukset Yli 119 €
Hae:
MATERIAALIMME

MATERIAALIMME

Kotitapetti tekee valokuvatapetin tilaamisesta helppoa. Valikoimassamme on kolmentyyppisiä href="/materiaalimme.html">materiaaleja, jotka vastaavat erilaisiin mieltymyksiin. Tapettityypit-sivullamme kerrotaan lisää eri tuotetyypeistä, jotta löydät itsellesi sopivan tuotteen. Sivulla kerromme materiaaleista sekä aiheista, jotka ovat valittavissa eri tapettityypeillä. Saat lisätietoja napsauttamalla yllä olevaa linkkiä !


0,10 €


KOIRAKUVIA

KOIRAKUVIA

Olemme luoneet koiraihmisille oman sivun, jolle olemme koonneet hienoja kuvia kauniista koirista. Napsauta linkkiä niin näet karvaturreja.

Olemme myös koonneet toiselle sivulle kuvia hauskoista koirista, jotka saavat hymyn huulille. Napsauta linkkiä ja varaudu nauramaan.0,10 €


SÖPÖJÄ KOIRAKUVIA

SÖPÖJÄ KOIRAKUVIA

Olemme luoneet koiraihmisille oman sivun, jolle olemme koonneet kaikkein söpöimmät koirakuvamme. Sivulta löydät kaikkea kultaisennoutajan pennuista mäyräkoiran pentuihin. Napsauta linkkiä niin näet huippusöpöjä koiria!

Onko jokin koirakuva niin suloinen, että haluat sen seinällesi? Ei hätää! Kaikki koirakuvamme ovat saatavilla canvastauluina. Napsauta vain Tilaa canvastaulu. Sitten anna haluamasi koko ja lisää tuote ostoskoriin. Sitten siirry kassalle ja maksa tilaus, niin lähetämme söpöläisen sinulle!


0,10 €


VINKKEJÄ TAPETTIEN KÄYTTÖÖN

VINKKEJÄ TAPETTIEN KÄYTTÖÖN

Olemme luoneet sivun, jolla on valokuvatapetteihin liittyviä vinkkejä asennusohjeista sopivan kuvan valintaan.

Joidenkin mielestä valokuvatapetin asennus voi olla vaikeaa. Me olemme eri mieltä. Hyvän tapetin, työkalujen ja asennusohjeiden avulla se on hyvinkin helppoa. Tutustu tähän sivuun, niin saat enemmän irti uudesta valokuvatapetistasi. Napsauta linkkiä.


8,80 €


INNOITUS

INNOITUS

Olemme luoneet innoitussivun, jolla näytämme, mitä valokuvatapeteilla voidaan saada aikaan. Esittelemme valokuvatapettien käyttöä makuuhuoneissa, lastenhuoneissa, keittiöissä ja olohuoneessa. Tästä sivusta on apua, jos et osaa päättää esimerkiksi valokuvatapetin aihetta. Käytämme erilaisia ja erivärisiä kuvia. Napsauta linkkiä tai sivun yläosassa olevaa kohtaa Innoitus.8,80 €


KOTITAPETTI – VALOKUVATAPETIT KOKO PERHEELLE

Tapetteja ja seinäkoristeita kukkaroon katsomatta Sisustaminen on nyt hauskempaa kuin koskaan. Tapetti- ja huonekalutarjonta on uskomattoman monipuolista, joten kaikki voivat löytää oman tyylinsä ja loihtia upeita sisustuksia kotiin sekä julkisiin tiloihin. Familjetapeter-verkkokaupan omistaa LN Färg & Tapetbutik AB, ja sen tavoitteena on ollut heti aloitusvuodesta 2013 lähtien tarjota laadukkaita tapetteja, valokuvatapetteja ja muita seinäkoristeita erittäin edullisesti. Mielestämme kaikilla pitää olla kukkaroon katsomatta oikeus luoda unelmiensa koti. Hyödynnä Ruotsin laajimpiin kuuluvaa tapetti-, valokuvatapetti- ja seinäkoristevalikoimaa ja aloita unelmakotisi sisustaminen jo tänään!