Edullista Nopeaa Ilmaiset toimitukset Yli 119 €
Hae:

Canvas Taulut

Maalaukset kuvat - Valtava valikoima & Hintatakuu!

Maalaukset kuvat - 21 miljoonaa aihetta!

Sortiment canvastavlor

Valikoimamme

Kotitapetin valikoimaan kuuluu 21 miljoonaa kuvaa. Ne kaikki ovat laadukkaita, suuritarkkuuksisia ammattivalokuvaajien ottamia kuvia. Näin voit tilata juuri haluamastasi kuvasta korkealaatuisen canvastaulun. Annamme tuotteillemme myös hintatakuun, joka takaa canvastauluillemme markkinoiden edullisimman hinnan. Jos löydät jostakin halvemmalla samantyyppisen canvastaulun samasta aiheesta, tulemme vastaan samaan hintaan.

Kotitapetti tarjoaa laadukkaista ammattivalokuvista tehtyjä korkealaatuisia canvastauluja edullisimpaan hintaan!

Canvastavlor Familjetapeter

Canvastauluja Kotitapetti!

Kotitapetti on julkaissut uuden tuotteen – nyt kaikki 21 miljoonaa kuvaamme ovat saatavissa laadukkaina, erikokoisina canvastauluina. Voit tilata suoraan kotiisi niin tyylikkään maisemakuvan New Yorkista kuin kauniin auringonlaskun meren yllä. Olemme lajitelleet kaikki 21 miljoonaa kuvaa huolellisesti luokkiin, joista löydät helposti haluamasi. Jos et jostain syystä löydäkään sopivaa kuvaa, ota yhteyttä, niin me autamme sinua etsimään sen.

Uudet, korkealaatuiset canvastaulumme painetaan puuvillakankaalle huolehtien upeasta värintoistosta. Toimitamme canvastaulut aina kiinnitettyinä ruotsalaisesta männystä valmistettuihin kehyksiin, joten voit ripustaa taulusi seinälle heti kun se saapuu perille. Tilaa jo tänään!

Canvastavla egen bild

Canvastaulu omasta kuvastasi

Tiesitkö, että voit tilata canvastaulun omasta valokuvastasi? Siirry sivulle Oma canvastaulu ja napsauta Luo oma canvastaulu. Lähetä kuvasi, valitse taulun koko ja rajaa kuva. Näet sivulla olevan kuvanlaadun ilmaisimen avulla, miten laadukas canvastaulu kuvastasi on mahdollista tehdä. Kun olet tyytyväinen valintoihisi, napsauta ostoskoria ja jatka kassalle. Kun olet antanut tietosi ja vahvistanut tilauksesi, teemme canvastaulusi ja lähetämme sen sinulle 3–4 päivän kuluessa. Eikö olekin yksinkertaista? Napsauta Lue lisää -painiketta ja tilaa jo tänään!

roliga hundbilder på canvastavla

Hauskoja koirakuvia

Olemme koonneet hauskimmat koirakuvat omalle sivulleen. Onko jokin kuva niin hauska, että haluat sen seinällesi? Ei hätää! Kaikki koirakuvat ovat tilattavissa canvastauluina. Voit myös tilata lempikoirallesi kortin, joka tulostetaan levylle ja toimitetaan suoraan kotiisi. Napsauta vain Tilaa canvastaulu. Jos haluat siirtyä hauskoja koirakuvia esittelevälle sivulle, napsauta Lue lisää -painiketta.

KOTITAPETTI – VALOKUVATAPETIT KOKO PERHEELLE

Tapetteja ja seinäkoristeita kukkaroon katsomatta Sisustaminen on nyt hauskempaa kuin koskaan. Tapetti- ja huonekalutarjonta on uskomattoman monipuolista, joten kaikki voivat löytää oman tyylinsä ja loihtia upeita sisustuksia kotiin sekä julkisiin tiloihin. Familjetapeter-verkkokaupan omistaa LN Färg & Tapetbutik AB, ja sen tavoitteena on ollut heti aloitusvuodesta 2013 lähtien tarjota laadukkaita tapetteja, valokuvatapetteja ja muita seinäkoristeita erittäin edullisesti. Mielestämme kaikilla pitää olla kukkaroon katsomatta oikeus luoda unelmiensa koti. Hyödynnä Ruotsin laajimpiin kuuluvaa tapetti-, valokuvatapetti- ja seinäkoristevalikoimaa ja aloita unelmakotisi sisustaminen jo tänään!