Edullista Nopeaa Ilmaiset toimitukset Yli 119 €
Hae:

Wallpapers by Karin Mannerstål

We are proud to present the first ever wallpaper collection from Swedish DIY-guru and graphic designer Karin Mannerstål!

The collection includes ten patterns in happy bright colours as well as minimalist black, white and grey. Karin herself describes her wallpaper designs as ”graphic, symmetric minimalism, I would call it. Karin-ism.”

All the wallpapers are printed as non-woven photo wallpapers, custom sized for your wall measurements and super easy to put up! Prise is per square meter. 

 

KOTITAPETTI – VALOKUVATAPETIT KOKO PERHEELLE

Tapetteja ja seinäkoristeita kukkaroon katsomatta Sisustaminen on nyt hauskempaa kuin koskaan. Tapetti- ja huonekalutarjonta on uskomattoman monipuolista, joten kaikki voivat löytää oman tyylinsä ja loihtia upeita sisustuksia kotiin sekä julkisiin tiloihin. Familjetapeter-verkkokaupan omistaa LN Färg & Tapetbutik AB, ja sen tavoitteena on ollut heti aloitusvuodesta 2013 lähtien tarjota laadukkaita tapetteja, valokuvatapetteja ja muita seinäkoristeita erittäin edullisesti. Mielestämme kaikilla pitää olla kukkaroon katsomatta oikeus luoda unelmiensa koti. Hyödynnä Ruotsin laajimpiin kuuluvaa tapetti-, valokuvatapetti- ja seinäkoristevalikoimaa ja aloita unelmakotisi sisustaminen jo tänään!