Edullista Nopeaa Ilmaiset toimitukset Yli 119 €
Hae:

DIS-sisustus, Tee se itse, DIY...

Rakkaalla lapsella on monta nimeä, sanotaan, ja sama pätee myös päivän tee se itse -trendeihin. Kun askartelee, koristelee tai tapetoi huonekaluja, kuten ovia, lipastoja, lamppuja jne. huomaa pian, että hienoista malleista on pulaa. Kotitapetti on tarttunut tähän ongelmaan ja tarjoaa ensimmäisenä Pohjoismaissa suuren määrän kuviotapetteja houkuttelevilla hinnoilla metrimääräisenä. Voit tilata suosikkejasi 1 metristä ylöspäin. Valikoimasta löytyy kaikki suuret ja eksklusiiviset tuotemerkit, kuten Boråstapeter, Cole & Son, Sandbergs, Majvillan, Ralph Lauren, William Morris jne.

Kuviotapetteja metrimääräisenä kaikenlaisiin askarteluihin ja sisustusprojekteihin

Alla voit tutustua inspiroiviin tee se itse -projekteihin – kuviotapettien lisäksi voit helposti luoda omia yhteensopivia lampunvarjostimia jne. täydellisten DIY-pakkausten avulla. Onnea ja ennen kaikkea sisustuksen iloa!

 


KOTITAPETTI – VALOKUVATAPETIT KOKO PERHEELLE

Tapetteja ja seinäkoristeita kukkaroon katsomatta Sisustaminen on nyt hauskempaa kuin koskaan. Tapetti- ja huonekalutarjonta on uskomattoman monipuolista, joten kaikki voivat löytää oman tyylinsä ja loihtia upeita sisustuksia kotiin sekä julkisiin tiloihin. Familjetapeter-verkkokaupan omistaa LN Färg & Tapetbutik AB, ja sen tavoitteena on ollut heti aloitusvuodesta 2013 lähtien tarjota laadukkaita tapetteja, valokuvatapetteja ja muita seinäkoristeita erittäin edullisesti. Mielestämme kaikilla pitää olla kukkaroon katsomatta oikeus luoda unelmiensa koti. Hyödynnä Ruotsin laajimpiin kuuluvaa tapetti-, valokuvatapetti- ja seinäkoristevalikoimaa ja aloita unelmakotisi sisustaminen jo tänään!