Edullista Nopeaa Ilmaiset toimitukset Yli 119 €
Hae:

VALOKUVATAPETIT

 

VALOKUVATAPETTI CANVASTAULA JULISTE

Lataa oma kuvasi!

Familjetapeter.se on ruotsalainen verkkokauppa, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden ladata omia kuviasi. Voit suunnitella oman kuvasi perusteella fototapetin, kanvastaulun tai julisteen. Suunnittelemalla oman fototapetin tai taulun voit luoda kotiisi jotain aivan ainutkertaista. Valitse makuuhuoneen fototapetiksi vaikka ihana lomakuva tai valokuva itsestäsi ja rakkaastasi. Perhekuva taas on loistava joululahja mummolle tai vaarille.

Koska toimimme ainoastaan verkossa, meillä ei ole kalliita toimitiloja. Voimme silti palvella asiakkaita kaikkialla Pohjois-Euroopassa, ja itse asiassa meillä on asiakkaita maailman joka puolella. Näin voimme tarjota tuotteitamme edulliseen hintaan tinkimättä silti laadusta.

Lataa oma kuvasi – Fototapetti

Fototapetti Egen Bild tarjoaa mahdollisuuden suunnitella täysin oman fototapetin. Fototapetti on laadukas ja kestävä non-woven-tyyppinen tapetti.

Lataa oma kuvasi – Kanvastaulu

Kanvastaulu Egen Bild tarjoaa mahdollisuuden suunnitella persoonallisen kanvastaulun. Kuva painetaan erittäin laadukkaalle 100 % puuvillakankaalle (390g/m2). Parhaan tuloksen varmistamiseksi toimitamme kaikki taulumme valmiiksi asennettuina ja kiristettyinä ruotsalaisesta puusta valmistettuun kiilakehykseen. Kehyksiä on kahta mallia, paksuudet 18 mm ja 38 mm. Kaikilla kanvastauluillamme on UV- ja vedenkestävyys 200 vuoden ajan. Kanvastauluissa myös reunat on painettu, jotta lopputulos olisi mahdollisimman hyvä.

Lataa oma kuvasi – Juliste tai kehystetty taulu

Julisteen voi tilata sekä kehyksellä varustettuna tai ilman. Taulussa on tuleva, joko musta, valkoinen tai hopean värinen puukehys sekä lasilevy. Paspis on valinnainen, ja usein se korostaakin kuviota hienosti. Kaikkia kuvia voi rajata, joten saat tuotteeseen juuri haluamasi kohdan.

Koskaan ei ole ollut helpompaa suunnitella omaa suosikkiseinää, kanvastaulua tai julistetta. Lataa oma kuvasi, ilmoita mitat, valitse rajaus, niin saat heti tiedot kuvan laadusta. Jos sinulla on kysyttävää, niin ammattimaiset graafikkomme voivat muokata kuvaa tai tapettia, jotta saat todella mieleisesi tuotteen.

Voit mielellään ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysyä neuvoja, puh. 08 26 11 11.

Meille on tärkeää pystyä aina tarjoamaan sinulle paras mahdollinen vaihtoehto.

KOTITAPETTI – VALOKUVATAPETIT KOKO PERHEELLE

Tapetteja ja seinäkoristeita kukkaroon katsomatta Sisustaminen on nyt hauskempaa kuin koskaan. Tapetti- ja huonekalutarjonta on uskomattoman monipuolista, joten kaikki voivat löytää oman tyylinsä ja loihtia upeita sisustuksia kotiin sekä julkisiin tiloihin. Familjetapeter-verkkokaupan omistaa LN Färg & Tapetbutik AB, ja sen tavoitteena on ollut heti aloitusvuodesta 2013 lähtien tarjota laadukkaita tapetteja, valokuvatapetteja ja muita seinäkoristeita erittäin edullisesti. Mielestämme kaikilla pitää olla kukkaroon katsomatta oikeus luoda unelmiensa koti. Hyödynnä Ruotsin laajimpiin kuuluvaa tapetti-, valokuvatapetti- ja seinäkoristevalikoimaa ja aloita unelmakotisi sisustaminen jo tänään!