Edullista Nopeaa Ilmaiset toimitukset Yli 119 €
Hae:

VALOKUVATAPETIT – SUURIN VALIKOIMA JA EDULLISIN HINTA!

Valikoimamme

Kotitapetti tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman, johon kuuluu 21 miljoonaa suuritarkkuuksista ammattivalokuvaajien ottamaa kuvaa. Voit tilata valtavasta valikoimastamme haluamasi kuvan valokuvatapettina. Olemme lajitelleet kaikki kuvat huolellisesti luokkiin, joista löydät helposti sopivan kuvan. Jos et jostain syystä löydäkään sopivaa kuvaa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin me autamme sinua etsimään sen.

Lisäksi annamme tuotteillemme myös hintatakuun, joka takaa tuotteillemme markkinoiden edullisimman hinnan. Jos löydät jostakin halvemmalla samantyyppisen tapetin samasta aiheesta, tulemme vastaan samaan hintaan.

Kotitapetti tarjoaa laadukkaista ammattivalokuvista tehtyjä korkealaatuisia valokuvatapetteja markkinoiden edullisimpaan hintaan!

Materiaalimme

Kotitapetin tuotteet sopivat kaikille. Mielestämme jokaisessa kodissa voi olla kaunis sisustus, eikä esimerkiksi lompakon paksuus saa rajoittaa luovuutta. Siksi olemme kehittäneet useita erilaisia materiaaleja monenlaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin. Tarjoamme erilaisia kuoseja ja laatuja kullekin tapettityypille. Useimmat kuvat ovat saatavissa mukautetussa koossa. Valikoimissamme on yli 21 miljoonaa kuvaa käyttövalmiina!

Vinkkejä tapettien käyttöön – näin onnistut!

Joskus sisustuksen suunnittelu ja toteutus voi olla yllättävän vaikeaa. Valokuvatapetit ja muut seinäkoristeet eivät ole poikkeus. Materiaalien ja kuosien valinta – ja tapetin asentaminen – saattavat tuntua hankalilta. Siksi olemmekin koonneet seuraavat yleisluontoiset vinkit valokuvatapettien käyttöön. Meidän mielestämme sisutuksen kuuluu kaikilta osin olla yksinkertaista ja hauskaa!

Täältä voit lukea lisää tapettien ja kuvien valinnasta sekä tapettien asennuksessa käytettävästä liimasta ja muista välineistä. Toivottavasti näistä ohjeista on apua ja nautit uudesta valokuvatapetistasi!

Innoitus

Monet viettävät paljon aikaa kotonaan. Siksi kodin sisustukseen ja viihtyvyyteen kannattaa panostaa. Joskus sisustus saattaa kaivata jotakin persoonallista ja säväyttävää, mutta ei ole aivan ilmiselvää, mitä se on. Olemme koonneet esimerkkejä valokuvatapettiemme käytöstä erilaisilla taustoilla. Esimerkkikuvamme voivat virkistää ajatuksiasi ja saada luovuutesi valloilleen. Avaa tämä linkki, ihastu, nauti ja inspiroidu!

 

Valokuvatapetteja koko perheelle

Familjetapeter on ruotsalainen verkkokauppa, joka myy valokuvatapetteja ja canvas-tauluja koteihin ja yrityksiin. Tavoitteenamme on tarjota valokuvatapeteilla inspiraatiota ja elämyksiä niin lapsille kuin aikuisillekin. Verkkokaupastamme voit helposti tilata mittojen mukaan tapetin omasta valokuvastasi tai valita valokuvatapetin vakiomittaisesta valikoimastamme. Olemme panostaneet kuvien luokitteluun, jotta oman suosikkiaiheen löytäminen olisi helppoa. Nyt voit valita ja tilata valokuvatapetteja kaikessa rauhassa sen sijaan, että lähtisit lauantairuuhkaan selaamaan kauppojen mallikirjoja.

Valikoimassamme on yli 21 miljoonaa valokuvatapettia, joten olemme yksi alan suurimmista toimittajista koko maailmassa. Koska keskitymme vain valokuvatapetteihin ja verkkokauppaan kalliiden kivijalkakauppojen sijasta, voimme myydä laatua markkinoiden edullisimpaan hintaan. Meillä on asiakkaita koko Pohjois-Euroopassa ja itse asiassa kaikkialla maailmassa.

Hintatakuu – taatusti markkinoiden edullisin hinta!

Meiltä ostat valokuvatapetit erittäin edullisesti. Hintatakuu tarkoittaa sitä, että tarkistamme hinnoittelua säännöllisesti, jotta voisit tehdä ostoksia turvallisin mielin ilman ylihinnoittelun pelkoa.

Jos kuitenkin satut löytämään valokuvatapettejamme, kuviamme ja vastaavaa laatua edullisemmin toisesta kaupasta, voit ostaa tuotteen meiltä samaan hintaan. Edellytyksenä on se, että kyseessä on mittoja myöten sama valokuvatapetti ja että se on ostettavissa samoilla ehdoilla. Jos löydät saman tapetin edullisemmin, toimi näin: ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja ilmoita, mistä olet löytänyt valokuvatapetin edullisemmin. Liitä mukaan linkki sivulle, jolta löysit edullisemman hinnan. Autamme mielellämme!

Valokuvatapetit – valikoima ja laatu

Valikoimassamme on yli 21 miljoonaa valokuvatapettia, joten olemme yksi alan suurimmista toimijoista koko maailmassa. Valitse suosikkikuvasi ja ilmoita seinän mitat, niin painamme valokuvatapettisi. Valmistusprosessia ja tapettien laatua kehitetään ja hienosäädetään jatkuvasti viimeistä piirtoa myöten. Kaikki meiltä ei suju, mutta valokuvatapetit me hallitsemme! Nyt olemme lisänneet valikoimaan myös vakiomittaisia malleja, joten voimme tarjota valokuvatapetteja erittäin huokeaan hintaan. Valokuvatapetit ovat omiaan esimerkiksi lastenhuoneeseen, jonka tapetteja joudutaan vaihtamaan muutaman vuoden välein lapsen kasvaessa.

Pyrimme aina tarjoamaan joka elämäntilanteeseen ja -vaiheeseen sopivia vaihtoehtoja kaikissa hintaluokissa. Mittatilaustapetit ja premium-tapetit ovat venymätöntä ja kestävää kuitukangastapettia (150g/m2). Valokuvatapetit valmistetaan ammattikuvaajien ottamisista suuritarkkuuksista kuvista. Tapetit painetaan juuri sinulle ja omien mittojesi mukaan. Asentaessasi tapetteja levitä non-woven-liima suoraan seinään ja kiinnitä tapettivuodat reunatusten. Tapettivuotien leveys on 47,5 cm.

Vakiotapettimme on hinta-laatusuhteeltaan erinomaista blueback-valokuvatapettia. Asentaessasi tapetteja levitä liima suoraan vuodille ja kiinnitä vuodat reunatusten. Asentaminen on helppoa, mutta pyydä tarvittaessa apua ammattilaiselta.

KOTITAPETTI – VALOKUVATAPETIT KOKO PERHEELLE

Tapetteja ja seinäkoristeita kukkaroon katsomatta Sisustaminen on nyt hauskempaa kuin koskaan. Tapetti- ja huonekalutarjonta on uskomattoman monipuolista, joten kaikki voivat löytää oman tyylinsä ja loihtia upeita sisustuksia kotiin sekä julkisiin tiloihin. Familjetapeter-verkkokaupan omistaa LN Färg & Tapetbutik AB, ja sen tavoitteena on ollut heti aloitusvuodesta 2013 lähtien tarjota laadukkaita tapetteja, valokuvatapetteja ja muita seinäkoristeita erittäin edullisesti. Mielestämme kaikilla pitää olla kukkaroon katsomatta oikeus luoda unelmiensa koti. Hyödynnä Ruotsin laajimpiin kuuluvaa tapetti-, valokuvatapetti- ja seinäkoristevalikoimaa ja aloita unelmakotisi sisustaminen jo tänään!