Kaikille perheenjäsenille
Hintatakuu
Ilmainen toimitus
Kotiintoimitus

COLE & SON TAPETTI

Korkealaatuinen Cole & Son tapetti on englantilaisen tapettivalmistajan käsialaa. Cole and Son tapetit tunnetaan kuoseista, joista rakastetuimmat ovat saavuttaneet ikonisen aseman. Katso valikoimamme Cole & Son tapetit ja löydä suosikkisi.

Cole & Son tapetit upeissa kuoseissa

Cole & Son tarjoaa fantastisen upeita, eksklusiivisia tapetteja. Klassisia kuoseja julkaistaan säännöllisesti uusissa, trendikkäissä väriyhdistelmissä, ja moni vanhempi Cole & Son tapetti kuuluu kaikkien aikojen parhaiden tapettien joukkoon. Klassinen ja aina innovatiivinen – sellainen on Cole and Son tapetti.

Cole & Son tapetti sopii kodin jokaiseen huoneeseen

Monet Cole & Son tapetit ovat designiltaan hauskoja ja yllätyksellisiä – niissä on esimerkiksi kultaisia päärynöitä ja eksoottisia kaloja. Ne sopivat mainiosti lastenhuoneeseen tai eteiseen, ja miksei vaikka vessaankin. Yksi Cole & Son -tapettimalliston suosituimmista malleista on kaunis yhdistelmä tähtiä ja metsämaisemaa. Selaa tapettimallistoja ja löydä oma suosikkisi. Cole & Son tapetti on todellinen taideteos, jota jaksaa katsella lähes loputtomiin – ja siitä voi löytää joka kerta jotain uutta. Tutustu laajaan Cole & Son tapettien valikoimaan ja tilaa omasi helposti ja nopeasti netistä. Meiltä saat aina hintatakuun ja lisäksi voit valita kotiinkuljetuksen halutessasi.