Kaikille perheenjäsenille
Hintatakuu
Ilmainen toimitus
Kotiintoimitus

Oikea maali tapettiisi - olemme tehneet työn!

Helpottaaksemme sinua asiakkaana, olemme antaneet väri- ja tapettiasiantuntijoidemme yhdistää suosittuja tapettejamme sopiviin maaliväreihin - kutsumme niitä "värikavereiksi". Olitpa sitten etsimässä kuviollisia tai yksivärisiä tapetteja, löydät ne hyvin varustellusta kaupastamme!

Värimatchatut tapetit!

Värikonseptimme - Väritetty & valmis!

Värimatchatut tapetit - Väri- ja tapettiasiantuntijamme ovat huolellisesti valinneet ja yhdistäneet suosituimmat tapettimme sopiviin maaliväreihin - kutsumme niitä "värikavereiksi"! Olemme tehneet tämän tehdäksemme maalin & tapetin ostamisesta helpompaa sinulle asiakkaana!

Värikaverit - Haluamme tehdä kodin uudistamisen inspiroivaksi ja helpoksi, siksi työskentelemme värien kanssa, jotka sopivat hyvin yhteen. Laajasta sisämaalivalikoimastamme löydät hintansa arvoista seinämaalia, kattomaalia, puumaalia ja lattiamaalia.

Vaikea valita - Älä ota riskejä, kun kokeneet värisuunnittelijamme ovat jo tehneet työn. Kaupastamme löydät runsaasti valmiita tyyli-ideoita, väritettyjä huoneita ja värinmukaisia tapetteja. Vielä epävarma? Tilaa siinä tapauksessa kotiin tapetti- ja värimallit ennen päätöstäsi!

Väriin sointuvat tapetit "Vihreässä"! 

Astu vihreän metsän rauhaan värimatchattujen tapettien avulla, jotka harmonisoivat vihreiden maalisävyjen kanssa. Luo huone, jossa jokainen värisävy toimii yhdessä tapettien kuvioiden kanssa luoden täydellisyyden tunteen. Väriasiantuntijamme ovat luoneet nämä yhdistelmät helpottaakseen valintaasi, jotta voit nauttia yhtenäisestä ja harkitusta tilasta arvailematta. Epävarma? Tilaa käsinmaalatut näytteemme ja näe, miten värit voivat muuttaa huoneesi.

Värimatchatut tapetit "Sinisessä"! 

Anna huoneesi hengittää sinisen taivaan kirkkautta ja meren syvyyttä värimatchattujen tapettien avulla. Väriasiantuntijamme ovat valinneet sopivia värejä, jotka täydentävät täydellisesti tapetteja antaen miellyttävän ja kauniin lopputuloksen. Harkitut väripaletit luovat rauhallisia huoneita, jotka ovat täydellisiä rentoutumiseen tai inspiroiviin keskusteluihin. Löydä huolellisesti valitut "värikaverimme" tilaamalla kotiisi värimallit ja näe, miten ne sopivat omaan kotiisi.

Värimatchatut tapetit "Beige"! 

Beige ei ole vain väri, se on eleganssin ja ajattomuuden ilmaus. Värimatchatut tapettimme beigeissä sävyissä tarjoavat sofistikoituneen taustan, joka on sekä kutsuva että rauhoittava. Tyylineuvojamme ovat luoneet nämä yhdistelmät antaakseen huoneelle lämpimän ja kodikkaan tunteen, raikkaalla ja modernilla twistillä. Yksinkertaista valintaprosessia tilaamalla näytteemme, ja koe itse, miten beige sävyt rikastuttavat kotiasi hienovaraisella, mutta päättäväisellä tyylillä.


Saa lisää inspiraatiota kotiin