Kaikille perheenjäsenille
Hintatakuu
Ilmainen toimitus
Kotiintoimitus

Onko aika maalata uudelleen? Silloin olet tullut oikeaan paikkaan!

Teimme sen helpoksi asiakkaillemme kokoamalla muutamia suosituimpia ja käytännöllisiä sävyjä sekä väritettyjä huoneita. Toivomme, että löydät jotain mieluista - anna inspiraation viedä!

Väritetty & valmis!

Värikonseptimme - "Väritetty & valmis"!

Vuoden suosituimmat värisävyt - Jotkut väriyhdistelmät ovat suositumpia kuin toiset. Teimme sen helpoksi asiakkaillemme kokoamalla muutamia tämän vuoden suosituimpia ja käytännöllisiä sävyjä. Tutustu alla ja anna inspiraation viedä!

Aina ajattomat klassiset tyylit - Pidätkö klassisista sävyistä ja kuvioista? Haluatko tuntea olosi turvalliseksi, kun teet muutoksia, ja kaikki on harmonista ja tyylikästä? Jos näin on, löydät alla joitain "varmoja valintoja", jotka tiedämme monien asiakkaidemme rakastavan.

Trendikäs - Oletko henkilö, joka pitää olla ajan hermolla ja seuraa juuri nyt trendaavia asioita? Kurkista alla oleviin vinkkeihimme, joissa olemme koonneet joitain jännittäviä nykyisiä sävyjä ja värisävytyksiä, jotka ovat kuumia juuri nyt.

VUODEN SUOSITUIMMAT VÄRISÄVYT 

Tutustu vuoden suosituimpiin värisävyihin ja anna niiden inspiroida sinua. Kokeile, miten voit uudistaa kotisi väreillä, jotka puhuvat nykyhetkestä! Exklusiivinen kokoelmamme tämän vuoden suosikkiväreistä on kunnianosoitus näkyvimmille väritrendeille. Jokaisella sävyllä on oma ainutlaatuinen ilmeensä ja kyky kutoa yhteen esteettisyys, joka on yhtä ajankohtainen kuin vastustamaton. Koe, miten nämä huolellisesti valitut värit voivat muuttaa kotisi ja heijastaa persoonallisuuttasi ja tyyliäsi!

AINA AJATTOMAT KLASSISET TYYLIT 

Klassiset värit ja kuviot kestävät aikaa ja tuovat kotiisi ajatonta eleganssia. Kokoelmamme "varmoista valinnoista" sisältää väri- ja tapettiyhdistelmiä, jotka toimivat aina. Valitse suosituimmista klassikoistamme luodaksesi ympäristö, joka on sekä kutsuva että esteettisesti miellyttävä. Olitpa sitten kaipaamassa hillittyä tai rohkeaa, täältä löydät varmat valinnat, jotka varmasti herättävät ihailua kodissasi, vuodesta toiseen.

TRENDIKÄS 

Ole osa nykyaikaa trendikkäällä valikoimallamme. Tutustu huolella valittuihin värisävyihin, jotka heijastavat viimeisimpiä liikkeitä värin, tapetin ja suunnittelun maailmassa. Herkällä tunteella siitä, mikä on tulossa, olemme koonneet värit ja väriyhdistelmät, jotka huokuvat innovaatiota ja eteenpäin suuntautumista. Anna näiden inspiroivien värisävytysten olla opas kodillesi, joka on sekä henkilökohtainen että ajan hermolla sisustustrendeissä.


Saa lisää inspiraatiota kotiin