Kaikille perheenjäsenille
Hintatakuu
Ilmainen toimitus
Kotiintoimitus

Päätösahdistus, joka voi ilmetä, kun sinun täytyy valita väri

Värin valitseminen voi olla sekä hauskaa että vaikeaa. Alta löydät paljon ihanaa tietoa valintojen helpottamiseksi. Mitä väri tarkoittaa ja mitä haluat saavuttaa?

Suosituimmat Maalisävyt

Valitsemamme värit

Rakastamme väriä! Usein me ihmiset viihdymme luonnossa, kun ympärillämme on vihreyttä, taivasta ja merta. Alla on parhaiten myyvämme tuotteet maalivärien osalta. Olemme listanneet suosikkilistamme, jossa ovat värit, joita te asiakkaat rakastatte kaikkein eniten!

Vaikuttavat meihin eri tavoin. Eri värit vaikuttavat meihin eri tavoin. Tumman sininen voi saada meidät väsyneiksi, voimakkaan punainen tekee meistä vahvempia, ja vaaleanpunainen väri taipumus saada meidät rakastumaan tai sosiaalisiksi. Lue lisää alla siitä, mitä värit tekevät.

Auringon vaikutus väreihin. Oletko koskaan nähnyt väriä, jota olet rakastanut, mutta joka sitten ei sovi kotiisi? Se johtuu siitä, että huoneen valo vaikuttaa väriin. Pohjoiseen suuntautuvat ikkunat tekevät väristä viileämmän ja etelään suuntautuvat ikkunat lämmittävät sävyä.

VIHREÄT VÄRIT 

Vihreä huone voi rauhoittaa meitä ja saada meidät tuntemaan olomme turvalliseksi. Erittäin hyvä väri maalattavaksi makuuhuoneeseen, eteiseen tai olohuoneeseen. Viileä vihreä väri sopii erityisen hyvin makuuhuoneeseen, kun taas lämmin vihreä luo kutsuvan vaikutelman ja on siksi erinomainen valinta eteiseen.

SINISET VÄRIT 

Siniset huoneet antavat viileän vaikutelman, vaaleansiniset huoneet voivat auttaa sinua löytämään fokusta ja sopivat siksi hyvin toimiston maalaamiseen, kun taas tummansininen sävy rauhoittaa ja väsyttää meitä, ja on siksi itsestään selvä valinta makuuhuoneeseen.

BEIGET VÄRIT 

Beiget huoneet antavat lämpimän ja kutsuvan vaikutelman. Beiget seinät ovat olleet suosittuja useita vuosia, nyt näemme siirtymisen kohti vielä lämpimämpiä beigejä, melkein keltaisia sävyjä. Beige on väri, joka sopii useimpiin huoneisiin.

VAALEANPUNAISET SÄVYT 

Vaaleanpunaiset sävyt kasvavat nopeasti suosiossa! Vaaleanpunainen sävy tekee huoneesta lämpimän ja harmonisen ja voi tehdä huoneesta sekä leikkisän että myös rauhallisen ja kutsuvan.

GREIGE VÄRIT 

Tutustu greigen sofistikoituun tasapainoon, hienovaraiseen harmaan ja beigen yhdistelmään, joka antaa huoneellesi ajattoman ja elegantin ilmapiirin. Tämä monipuolinen sävy sulautuu saumattomasti eri sisustustyyleihin, luoden neutraalin pohjan, joka voidaan yhdistää moniin väreihin. Greige ulottuu vaaleista tummiin sävyihin, tarjoten joustavuutta luoda kaikkea ilmavasta ja avoimesta tilasta kodikkaampaan ja kutsuvaan tilaan. Tämä ainutlaatuinen värisävy yhdistää harmaan ja beigen täydelliseen harmoniaan, sopien kaikille, jotka haluavat modernin, pelkistetyn ilmeen, joka on silti lämmin ja kutsuva.


Saa lisää inspiraatiota kotiin