Kaikille perheenjäsenille
Hintatakuu
Ilmainen toimitus
Kotiintoimitus

Inspiroivan yksinkertainen

Useimmat meistä tarttuvat suurempiin sisustus- ja tapetointiprojekteihin vain harvoin. Neuvojemme avulla jokainen – kokemuksesta riippumatta – voi luoda oman henkilökohtaisen tyylin kotiinsa nopeasti ja helposti.

Haluamme tehdä valinnoistasi helppoja selkeiden hakukriteerien avulla. Siksi löydät verkkokaupastamme sekä valmiita, inspiroivia tapetointiratkaisuja että helppokäyttöiset kategoriat esimerkiksi värin, kuvion ja tyylin perusteella. Harkiten kootut työkalupaketit, tapetillesi sopiva liima ja jopa suojalaatikko, jossa tapettivuodat toimitetaan, helpottavat tapetin kiinnitystä.

Ilmaiset asennusohjeet sisältyvät aina toimitukseen. Kaikki nämä ratkaisut ja palvelut perustuvat johtoajatukseemme, että asiakkaana sinä olet aina etusijalla.

Tavoitteemme ei välttämättä koskaan ollut olla alan suurin toimija, mutta yrittäjähenkisyys ja halu tarjota laadukkaita tapetointivaihtoehtoja asiakkaillemme tarkoittavat nykyään yli 20 000 tapetin varastoa. Lisäksi voimme ylpeänä tarjota sekä ilmaisen että markkinoiden nopeimman toimituksen samoin kuin hintatakuun kaikille valikoimamme tuotteille.