Kaikille perheenjäsenille
Hintatakuu
Ilmainen toimitus
Kotiintoimitus

Jaime Hayon

Eco Wallpaperin Jaime Hayon -mallistossa on uusia ja jännittäviä kuvioita, mutta sen lisäksi meillä sisustajilla on ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua sellaisten kuosien luomiseen, joilla haluamme tapetoida seinämme.

Malliston on suunnitellut espanjalainen Jaime Hayon, yksi maailman tämän hetken arvostetuimmista suunnittelijoista, joka on työskennellyt suurille yrityksille, kuten Swarovski, Camper, Cassina, Moooi, Fritz Hansen ja Baccarat. Jaime Hayon kuuluu niihin uranuurtajiin, jotka haluavat hämärtää taiteen, sisustamisen ja designin välisiä rajoja. Hän on aiemmin rikastuttanut designmaailmaa tuoleilla, nojatuoleilla, lampuilla, maljakoilla sekä lasi- ja posliinifiguureilla. Hänen designiaan on esitelty suurissa gallerioissa ja museoissa sekä merkittävimmissä taide- ja designjulkaisuissa eri puolilla maailmaa.

Jaime Hayonin designin ja piirtämisen lähtökohtana ja peruselementteinä ovat pilkut, viivat ja ympyrät. Luomalla niistä kulmia, kaaria, viivoja ja tilaa hän on onnistunut luomaan kuoseja, jotka ovat sekä luonteikkaita että hillittyjä. Nämä tapetit antava tilaa sekä yksilöllisyydelle että persoonallisuudelle – samalla kun niitä on helppo yhdistellä olemassa oleviin sisustuselementteihin niin että saadaan aikaan harmoninen, mutta myös jännittävä lopputulos.

-50%
Picture of Primitive Micro - 9240 Picture of Primitive Micro - 9240

Primitive Micro
9240

Suositushinta: €68,1 €34,1