Kaikille perheenjäsenille
Hintatakuu
Ilmainen toimitus
Kotiintoimitus

Skandinaavisten kuvioiden ja värien värikaimat.

Skandinaavinen ilme yhdistetään vaaleisiin ja maanläheisiin väreihin. Tutustu skandinaavisiin huoneisiimme tai selaa eteenpäin löytääksesi lisää inspiraatiota.

Värikaimat

Värikaimat 

1. Valitse suosikkihuoneesi. Minkä kodin huoneen aiot remontoida? Tiedätkö jo, haluatko luoda huoneeseen lämpimän, kylmän vai kenties skandinaavisen ilmeen? Inspiroidu valmiista väriyhdistelmistämme. Me kutsumme niitä värikaimoiksi.

2. Tilaa näytteet. Suosittelemme testaamaan, miltä värit näyttävät remontoitavassa huoneessa. Tilaa näytteet koko väriyhdistelmästä ja testaa niitä kotonasi. Värinäytteet ovat käsin maalattuja A5-arkkeja, joissa on itsekiinnittyvä takapuoli.

3. Tarkista huoneen ostoslista. Kun olet löytänyt itsellesi sopivan tyylin, löydät huoneen ostoslistalta kaikki tarvikkeet. Ota tarvittavat mitat ja tilaa tarvitsemasi määrä tuotteita. Toimitamme tuotteet nopeasti, helposti ja kätevästi.

Makuuhuone

Täältä löydät kauniisti tapetoidut ja maalatut makuuhuoneet. Makuuhuoneisiin sopivat siniset, vihreät ja luonnolliset värit, jotka luovat rauhallisuuden tunnetta ja helpottavat nukkumaanmenoa.

Olohuone 

Olohuoneella voi olla monenlaisia käyttötarkoituksia – ehkä haluat sen olevan sosiaalinen tila? Vaaleanpunainen, keltainen tai lämmin vihreä ovat silloin hyviä värejä. Tai ehkä haluat luoda huoneeseen rauhallisen ja maadoittavan tunnelman? Silloin vihreät, siniset ja maanläheiset värit ovat hyviä vaihtoehtoja.

Lastenhuone 

Ei ole mikään yllätys, että lapset pitävät väreistä. Lapset haluavat leikkiä, olla mielikuvituksellisia ja viihtyä huoneissaan! Siksi räikeämmät ja värikkäät sävyt sopivat lastenhuoneeseen täydellisesti.


Hanki lisää inspiraatiota kotiin