Kaikille perheenjäsenille
Hintatakuu
Ilmainen toimitus
Kotiintoimitus

Yksityisyytesi

Yksityisyytesi on meille tärkeää!

Henkilötietojen käsittelyä koskeva uusi EU-lainsäädäntö tuli voimaan 25.5.2018.

Olemme Kotitapetilla sitoutuneita takaamaan korkeatasoisen tietosuojan, joka turvaa yksityisyytesi käyttäessäsi verkkosivustoamme. Kerromme alla miten henkilötietojasi käsitellään ja ja miten ne suojataan, mitkä ovat oikeutesi sekä miten voit vaatia niiden soveltamista. Haluamme, että voit olla luottavaisin mielin henkilötietojesi käsittelyn suhteen. Mikäli sinulle herää kysymyksiä henkilötietojen käsittelyyn liittyen, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@kotitapetti.fi.Voit lukea lisää tieto- ja yksityisyydensuojakäytännöistä sivuiltamme.

 

Kuka on vastuussa keräämistämme henkilötiedoista?

Kotitapetti (LN Färg och Tapetbutik AB) on rekisterinpitäjä ja vastuussa henkilötiedoista, jotka annat meille ostosten ja muiden yhteydenottojen kautta. Postiosoite: Box 7242, 18713 Täby, Ruotsi. Käyntiosoite: Tumstocksvägen 9A, Täby, Ruotsi. Y-tunnus: 556930-6722

 

Miten käytämme henkilötietojasi?

Voimme käyttää henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

 •       Tilausten ja asiakaspalvelukysymysten käsittelyyn
 •       Tuotteiden markkinointiin ja tarjouksiin (sinulla on aina mahdollisuus lopettaa uutiskirjeemme tilaaminen)
 •       Kilpailuihin, tapahtumiin ja räätälöityihin tuote-ehdotuksiin
 •       Yrityksen palvelujen kehittämiseen
 •       Väärinkäytösten estämiseen tai oikeudellisten velvoitteiden noudattamiseen

 

Säilytämme tietojasi niin kauan kuin laki sallii tai niin kauan kuin niitä tarvitsemme. Tämän jälkeen henkilötietosi poistetaan. Käyttämällä Kotitapetin tuotteita ja palveluja hyväksyt tieto- ja yksityisyydensuojakäytäntömme sekä henkilötietojesi käsittelyn.

Samalla hyväksyt, että Kotitapetti käyttää sähköisiä viestintäkanavia tietojen lähettämiseen.

 

Millaisia henkilötietoja keräämme?

Keräämme henkilötietoja, jotka annat meille tehdessäsi tilauksen verkkokaupassamme tai rekisteröityessäsi vastaanottamaan uutiskirjeemme. Antamiisi tietoihin sisältyvät esimerkiksi yhteystiedot, kuten sähköpostiosoitteesi. Emme käsittele syntymäaika- tai maksutietoja, vaan näitä tietoja käsittelee ainoastaan käyttämämme maksupalveluntarjoaja Klarna parhaan mahdollisen tietoturvan ja asiakasturvallisuuden takaamiseksi.

 

Mitkä ovat oikeutesi?

Sinulla on oikeus pyytää hallussamme olevia henkilötietoja sinusta milloin tahansa. Jos tietosi ovat virheellisiä, puutteellisia tai epäolennaisia, voit pyytää niiden korjaamista tai poistamista. Voit peruuttaa suostumuksesi tietojen käytöstä markkinointitarkoituksiin milloin tahansa peruuttamalla uutiskirjeemme. Voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse, puhelimitse tai kirjeitse.

 

Henkilötietojesi jakaminen

Jotta voimme tarjota edellä mainittuja palveluja ja täyttää velvollisuutemme sinulle asiakkaana, jaamme henkilötietosi vain tahoille, joiden kanssa meillä on henkilötietojen käsittelysopimus. Nämä yritykset käsittelevät tietoja puolestamme ja ohjeidemme mukaisesti liittyen esimerkiksi IT-palveluihin, maksupalveluihin, logistiikkaan ja markkinointiin. Jaamme henkilötietosi vain sitä tarkoitusta varten, jonka vuoksi olemme tiedot keränneet, ja jaamme ne vain tahoille, jotka antavat riittävän takauksen henkilötietojen turvallisesta käsittelystä. Emme koskaan luovuta, myy tai vaihda henkilötietojasi kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin.

 

Henkilötietojesi suojaus

Käsittelemme henkilötietoja vain valikoitujen IT-palveluntarjoajien ja näiden turvajärjestelmien avulla. Tämän lisäksi suojaamme tietosi sisäisen IT-tuen avulla ja tietojen käsittelyyn liittyvillä menetelmillä, kuten toimivaltuuksilla.

 

Uutiskirjeen peruminen

Löydät alta linkin, jonka kautta voit halutessasi peruuttaa uutiskirjeemme tilauksen.

Linkki uutiskirjeen perumiseen

Mikäli sinulle herää kysymyksiä, olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Löydät yhteystietomme verkkokaupastamme.

 

Haluatko lukea koko tieto- ja yksityisyydensuojakäytäntömme?

Linkki tieto- ja yksityisyydensuojakäytäntöihin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liite 2

Kotitapetin tieto- ja yksityisyydensuojakäytännöt

Kotitapetti, Y-tunnus 556930-6722, on rekisterinpitäjä ja suojelee yksityisyyttäsi. Tässä tietosuojakäytännössä selitetään miten Kotitapetti kerää ja käyttää henkilötietojasi.                              

Tietosuojakäytännössä kuvataan myös oikeutesi sekä miten voit valvoa oikeuksiasi. Voit aina ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@kotitapetti.fi, jos sinulla on kysyttävää tieto- ja yksityisyydensuojasta.

Käyttämällä Kotitapetin tuotteita ja palveluita hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja henkilötietojesi käsittelyn. Samalla hyväksyt, että Kotitapetti käyttää sähköisiä viestintäkanavia lähettäessään tietoja sinulle. On tärkeää, että luet ja ymmärrät tietosuojakäytäntömme ennen kuin käytät palveluitamme ja tuotteitamme.

Jotta voimme tarjota sinulle palveluitamme, meidän on käsiteltävä tietojasi alla kuvatulla tavalla. Teemme niin kunnioittaen yksityisyyttäsi parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Mitä tietoja keräämme?

 

Tietoja, joita annat meille. Voit antaa meille tietoja suoraan tai epäsuorasti monella tavalla, esimerkiksi vahvistaessasi tilauksen esimerkiksi verkkokaupassamme, valitessasi eri maksutapoja tai ottaessasi meihin yhteyttä.

Näitä tietoja ovat:

 •       Henkilö- ja yhteystiedot, kuten nimi, laskutus- ja toimitusosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero jne.

 

 

Tietoja, joita keräämme sinusta. Kun käytät palveluitamme, voimme kerätä sinusta seuraavia tietoja:

 •      Henkilö- ja yhteystiedot:Nimi, syntymäaika, sosiaaliturvatunnus, laskutus- ja toimitusosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero jne.
 •      Tietoja tavaroista/palveluista: Yksityiskohtaista tietoa ostamistasi tavaroista/palveluista
 •      Tietoja siitä, miten olet vuorovaikutuksessa kanssamme: Miten käytät palveluitamme, mukaan lukien sivujen vasteajat, latausvirheet, milloin saavuit saavuit ja poistuit palvelusta, sekä kommunikointi lähettäessämme toimitusilmoituksia.
 •      Laitetiedot: Esim. IP-osoite, kieli- ja selainasetukset, aikavyöhyke, käyttöjärjestelmä, alusta ja näytön tarkkuus
 •      Maantieteelliset tiedot: Maantieteellinen sijaintisi

 

Antamasi tiedot itsestäsi sekä tavaroista/palveluista ovat yleensä välttämättömiä sopimussuhteen solmimiseksi. Muut keräämämme tiedot ovat yleensä välttämättömiä muihin tarkoituksiin, kuten kuvaamme alla.

 

Henkilötietojesi käsittely

 

Kotitapetti käsittelee henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin seuraavilla oikeudellisilla perusteilla:

 

 

Tarkoitus

Oikeudellinen perusta

 

 

 

Verkkosivuston kävijät

 

Rekisteröimättömät asiakkaat

Uutiskirjeen vastaanottajat

 

1.

Asiakkaan tilauksen/ostoksen hallinnoiminen

 

N/A

Käsittely on välttämätöntä asiakkaan kanssa tehdyn ostosopimuksen täyttämiseksi

N/A

 

Asiakaspalvelupyyntöjen käsittely

Oikeutettu etu*

 

Henkilökohtaiset tuote-ehdotukset sekä kilpailuihin ja tapahtumiin osallistumisen hallinnoiminen

Oikeutettu etu**

 

Tuotteiden ja palvelujen markkinointi

 

Oikeutettu*** etu ja markkinointilain mukainen suostumus

Oikeutettu etu***

Oikeutettu*** etu ja markkinointilain mukainen suostumus

 

Yrityksen palvelujen, tuotteiden ja järjestelmien kehittäminen laajalle asiakaskunnalle

Oikeutettu etu****

 

Palvelun väärinkäytön estäminen tai rikosten ehkäiseminen

Oikeutettu etu*****

 

Lakisääteisten velvoitteiden ja kirjanpitolain vaatimusten täyttäminen

 

N/A

Lakisääteinen velvoite

 

 

 

N/A

 

Kenen kanssa voimme jakaa tietosi?

Voimme siirtää tai jakaa tietosi tietyille kolmansille osapuolille seuraavasti. Otamme kaikki tarvittavat oikeudelliset, tekniset ja organisatoriset toimenpiteet huomioon varmistaaksemme, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja riittävällä suojaustasolla. Nämä toimenpiteet otetaan huomioon, kun tietosi siirretään tai jaetaan tietyille kolmansille osapuolille (IT-palveluntarjoajat, logistiikka- ja kuljetusyritykset, viranomaiset, maksupalvelujen tarjoajat).

 

 

Mitä EMME tee tiedoillasi: Emme myy henkilötietojasi kolmansille osapuolille, ellei meillä ole siihen lupaasi.

 

Missä käsittelemme henkilötietojasi?

Pyrimme aina käsittelemään tietojasi EU/ETA-alueella.

 

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Säilytämme tietojasi niin kauan kuin se on tarvittavaa sopimusvelvoitteiden täyttämiseksi sekä niin kauan kuin lakisääteiset säilytysajat edellyttävät.

 

Oikeutesi tietoihin pääsyyn, oikaisuun ja poistamiseen

 •        Oikeus tutustua tietoihin. Voit pyytää kopion tiedoista, joihin haluat tutustua tarkemmin ja tarkistaa, mitä tietoja meillä on sinusta. Kopio on tilattavissa ilmaiseksi.
 •        Oikeus tietojen oikaisemiseen. Sinulla on oikeus korjata itseäsi koskevat virheelliset ja puutteelliset tiedot.
 •        Oikeus tietojen poistoon (oikeus tietojen unohtamiseen). Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista tapauksissa, joissa tietojasi ei enää tarvita siihen tarkoitukseen, jota varten ne on kerätty. Meillä voi kuitenkin olla oikeudellisia velvoitteita, jotka estävät meitä poistamasta tietosi välittömästi. Nämä velvoitteet johtuvat kirjanpito- ja verolainsäädännöllisistä, sekä rahanpesu- ja kuluttajalainsäädännöllisistä syistä. Voit peruuttaa suostumuksesi tietojesi käytöstä markkinointitarkoituksiin milloin tahansa peruuttamalla uutiskirjeemme tilauksen.
 •        Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle. Jos uskot, että käsittelemme henkilötietojasi väärin, otathan meihin yhteyttä. Sinulla on myös oikeus tehdä valitus tietojen väärinkäytöstä valvontaviranomaiselle (tietosuojaviranomainen).
 •        Oikeus tietojen siirtoon. Sinulla on oikeus kopioon sinua koskevista henkilötiedoista jäsennellyssä muodossa. Tietyissä tapauksissa sinulla on oikeus saada tietosi siirrettyä toiselle rekisterinpitäjälle. Oikeus tietojen siirtoon koskee vain tietoja, jotka olet antanut meille ja joita käsittelemme oikeudellisten perustein, kuten kanssasi tehdyt sopimukset.

 

Evästeet ja muut seurantatavat

Voimme käyttää evästeitä ja muita seurantatapoja sivustollamme räätälöidyn asiointikokemuksen luomiseksi. Ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme saat lisätietoja siitä, miten Kotitapetti käyttää evästeitä ja muita seurantatapoja.

 

Ota meihin yhteyttä

Kotitapetti vastaa henkilötiedoista, jotka annat meille tilauksen yhteydessä ja muun yhteydenpidon kautta. Nimi: Postiosoite: Box 7242, 18713 Täby, Ruotsi. Käyntiosoite: Tumstocksäven 9A, Täby, Ruotsi. Y-tunnus: 556930-6722

Tietosuojakäytäntö päivitetään viimeistään 25.5.2021.