Kaikille perheenjäsenille
Hintatakuu
Ilmainen toimitus
Kotiintoimitus

Huone

Kauniin ja harmonisen kodin luominen on paljon kiinni oikeiden värien valinnasta. Värikkäät huoneet ja tyylit voivat muuttaa kotisi ja antaa sille juuri sen tunnelman, jonka haluat. Riippumatta siitä, pidätkö modernista, klassisesta vai boheemista tyylistä, värien valinta on ratkaisevaa. Tässä opastamme sinua löytämään oikean värityksen juuri sinun huoneisiisi ja henkilökohtaiseen tyyliisi.

Värikkäitä huoneita eri tyyleille

Värikkäät huoneet ja tyylit ovat laaja käsite, joka kattaa kaiken minimalistisista ja hillityistä värimaailmoista rohkeampiin ja ilmaisuvoimaisempiin väriyhdistelmiin. Valittu tyyli on erittäin henkilökohtainen ja riippuu omasta mausta ja mieltymyksistä. On kuitenkin olemassa joitakin perusohjeita, joita kannattaa noudattaa huoneen värisävyä valittaessa.

Jos pidät modernista ja pelkistetystä tyylistä, voi olla viisasta pysyä neutraalissa pohjassa voimakkaiden korostusvärien kanssa. Valkoiset, harmaat ja beiget sävyt seinillä ja suuremmissa huonekaluissa luovat rauhallisen taustan, jota voit täydentää kirkkailla väreillä olevilla asusteilla ja tekstiileillä luodaksesi elämää ja dynaamisuutta. Muista valita värit, jotka harmonisoivat keskenään yhtenäisen vaikutelman luomiseksi.

Klassiset värisävyt

Klassinen värisävy yleensä tarkoittaa rauhallisia ja ajattomia sävyjä, jotka ovat samassa sävyssä. Maanläheiset värit, kuten hiekka, pellava ja kiviharmaa, ovat suosittuja valintoja, jotka luovat kodikkaan ja vieraanvaraisen tunnelman. Lisäämällä joitakin tummempia korostuksia, esimerkiksi tummapuisissa huonekaluissa tai sametissa, saat tyyliin eleganssia ja syvyyttä. Klassiset värikkäät huoneet ja tyylit kestävät trendit ja harvoin menevät pois muodista.

Värikkäät ja leikkisät huoneet

Jos et pelkää värejä, on loputtomasti mahdollisuuksia luoda energisiä ja persoonallisia huoneita. Rohkean värimaailman kokeileminen voi todella muuttaa huoneen ja tehdä siitä ainutlaatuisen. Voimakkaat värit seinillä vetävät katseet puoleensa ja asettavat todella sävyn koko huoneelle. Muista tasapainottaa rauhallisemmilla väreillä suurilla pinnoilla, kuten sohvilla ja matoilla, välttääksesi sekavan vaikutelman.

Yksi vinkki on valita värit samasta perheestä, esimerkiksi eri sävyjä vihreästä tai sinisestä, luodaksesi harmoniaa. Voit myös ottaa lähtökohdaksi taideteoksen tai tekstiilin ja valita värit siitä. Saman värimaailman kuvioiden sekoittaminen on tehokas tapa luoda siisti ja persoonallinen tyyli ilman, että se menee liiallisuuksiin.

Värisävy huone huoneelta

Kodin eri huoneilla on eri toiminnot ja on fiksua mukauttaa värisävy sen mukaan. Olohuoneessa monet haluavat rentouttavan ilmapiirin, jonka voi luoda maanläheisillä ja hillityillä sävyillä, mieluiten joitakin lämpimiä vivahteita. Makuuhuone on lepopaikka, jossa haluamme ympäröidä itsemme rauhoittavilla ja rauhallisilla väreillä, kuten sinisellä, vihreällä ja harmaalla.

Keittiö on kodin sydän ja täällä voit valita pirteitä ja ruokahalua herättäviä värejä, kuten punaisia ja oransseja sävyjä. Lastenhuoneessa saa mielellään olla leikkisiä ja kirkkaita värejä, jotka stimuloivat mielikuvitusta. Ajattelemalla huone kerrallaan värisävyä valitessasi luot luonnollisen vaihtelun kotiisi.

Anna meidän auttaa sinua löytämään oikea värisävy

Huoneen värisävyttäminen on yksi yksinkertaisimmista ja tehokkaimmista tavoista uudistaa ja muuttaa kotia. Oikeilla väreillä voit luoda juuri sen tunnelman ja tyylin, jonka haluat. Meillä on pitkä kokemus värikkäistä huoneista ja tyyleistä ja opastamme mielellämme oikeiden värien ja yhdistelmien valinnassa. Anna meidän auttaa sinua löytämään täydellinen värisävy juuri sinun projektiisi!