Kaikille perheenjäsenille
Hintatakuu
Ilmainen toimitus
Kotiintoimitus

ORLA KIELY -TAPETTI

Orla Kielyn brittiläiselle Harlequinille suunnittelema retrotyylinen Multi Stem Orla Kiely -tapetti värikkäillä, graafisilla lehdillä on yksi kaikkien aikojen rakastetuimmista tapeteista. Löydät täältä kaikki valikoimamme Orla Kiely -tapetit.

Iloiset Orla Kiely -tapetit ja niiden retrodesign sopivat kaikille

Orla Kiely -brändi on nimetty perustajansa mukaan – Orla Kiely on suunnitellut omannäköisiään tuotteita aina vuodesta 1995 lähtien. Moni Orla Kiely -tapetti on saanut inspiraatiota erityisesti 50-, 60- ja 70-luvuilta, ja ne sopivat erityisen hyvin yhteen funkkisajan skandinaavisen arkkitehtuurin kanssa.

Sisusta Orla Kiely -tapeteilla

Miksi valita minimalismin ja maksimalismin välillä, kun voit saada ne molemmat? Orla Kiely -tapetti yhdistää tiukan tyyliteltyjä kasveja energisiin väreihin, kuten oranssiin, vihreään ja turkoosiin. Geometriset kuviot tuovat monille mieleen kaakelit tai mosaiikin – ehkäpä näistä tapeteista on tullut siksi niin suosittuja keittiöissä? Jos haluat leikkisää tunnelmaa kotiisi designin laadusta tinkimättä, voimme lämpimästi suositella sinulle Orla Kiely -tapetteja. Hanki Orla Kiely -tapetti meiltä netin kautta, edullisesti, kätevästi ja helposti. Tapetit ovat kuitukankaalle painettuja ja ne on helppo asentaa. Saat tapetoitua kotiisi aitoa funkkistunnelmaa. Joten minkä Orla Kiely -tapetin sinä valitset?