Kaikille perheenjäsenille
Hintatakuu
Ilmainen toimitus
Kotiintoimitus

Sisätilojen maalaaminen

Sisätiloissa maalaaminen on tehokas tapa raikastaa ja uudistaa kotia. Olipa kyseessä sitten suurempi muutos tai pelkkä huoneiden uusi ilme, maalaaminen on hyvä vaihtoehto. Meiltä löydät kaiken tarvittavan maalausprojektisi aloittamiseen, väristä ja työkaluista vinkkeihin ja inspiraatioon. Autamme sinua luomaan unelmiesi kodin värien avulla!

Valitse oikea väri sisätiloissa maalaamiseen

Kun aiot maalata sisätiloissa, on tärkeää valita oikea väri tarkoitukseen. Mieti, mitä huonetta olet maalaamassa ja millaista tunnelmaa haluat luoda. Makuuhuoneeseen voi sopia rauhallisemmat ja rentouttavammat värit, kun taas keittiöön tai olohuoneeseen voi sopia energisoivammat sävyt. Riippumatta siitä, mitä huonetta olet maalaamassa sisätiloissa, meillä on laaja valikoima värejä, joista valita.

Työkalut sisätiloissa maalaamiseen

Sisätiloissa maalaamiseen tarvitset oikeat työkalut. Hyvä perussetti koostuu erikokoisista siveltimistä, telasta ja siihen kuuluvasta astiasta, jatkovarresta korkeiden kohtien saavuttamiseen, maalarinteipistä suojaamaan pintoja, joita et halua maalata, sekä hyvästä maalipurkista. Meiltä löydät kaikki tarvitsemasi työkalut sisätiloissa maalaamiseen, olitpa sitten aloittelija tai kokenut kodin kunnostaja.

Vinkkejä sisätiloissa maalaamiseen

Ennen kuin aloitat sisätiloissa maalaamisen, on tärkeää valmistella pinta huolellisesti. Pese seinät ja katto poistaaksesi lian ja rasvan, ja tasoita mahdolliset reiät tai halkeamat. Suojaa lattiat ja huonekalut muovilla tai paperilla. Kun alat maalata, työskentele ylhäältä alas ja käytä pitkiä, tasaisia vetoja siveltimellä tai telalla. Anna maalin kuivua kunnolla kerrosten välillä parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Anna meidän auttaa sinua maalaamaan sisätiloissa

Sisätiloissa maalaaminen voi tehdä suuren eron kodin kokonaisilmeeseen. Meiltä löydät kaiken tarvittavan sisustusmaaliprojektiesi toteuttamiseen, väristä ja työkaluista vinkkeihin ja neuvoihin. Meillä on pitkä kokemus asiakkaidemme auttamisesta valitsemaan juuri heidän tarpeisiinsa sopivat tuotteet. Anna meidän ohjata sinua sisätiloissa maalaamisen prosessissa, jotta voit nauttia uudelleen maalatusta ja raikkaasta kodista!