Kaikille perheenjäsenille
Hintatakuu
Ilmainen toimitus
Kotiintoimitus

Kaikki värit

Uuden värin valinta kodin maalausprojektissa voi tuntua ylivoimaiselta kaikkien eri sävyjen keskellä. Siksi olemme valinneet joukon värejä, jotka tiedämme toimivan hyvin useimmissa kodeissa. Valitut värimme on huolellisesti valittu asiantuntijoidemme toimesta luomaan harmoniaa ja antamaan sinulle inspiraatiota seuraavaan maalausprojektiisi.

Löydä oikea sävy valikoimastamme

Valikoimastamme löydät kaiken neutraaleista sävyistä, kuten valkoisesta ja harmaasta, rohkeampiin väreihin, kuten siniseen ja vihreään. Etsitpä sitten väriä olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai keittiöön, tarjoamme laajan valikoiman sävyjä valittavaksesi. Valitut värimme on jaoteltu eri väriperheisiin, jotta sinun olisi helpompi löytää oikea sävy.

Neutraaleja värejä, jotka sopivat kaikkiin huoneisiin

Valikoimaamme kuuluu useita neutraaleja sävyjä, kuten valkoinen, harmaa ja beige. Nämä värit ovat ajattomia ja sopivat useimpiin huoneisiin. Neutraali väri seinillä luo rauhallisen pohjan, johon voit lisätä enemmän väriä tekstiilien ja asusteiden avulla. Valikoimassamme on neutraaleja sävyjä sekä lämpimissä että kylmissä sävyissä, jotta ne sopisivat juuri sinun tyyliisi.

Luo tunnelmaa valitsemillamme korostusväreillä

Jos haluat lisätä hieman enemmän väriä kotiisi, meillä on myös valikoima valittuja korostusvärejä. Nämä värit ovat täydellisiä käytettäväksi esimerkiksi tehosteseinällä tai pienempien pintojen, kuten oven tai huonekalun, maalaamiseen. Valitsemamme korostusvärit sisältävät runsaita sävyjä, kuten terrakotta ja petroolinsininen, sekä hillitympiä sävyjä, kuten salvia ja laventeli.

Anna valikoimamme inspiroida sinua

Verkkosivuiltamme voit nähdä valitsemamme värit inspiroivissa ympäristökuvissa todellisista kodeista. Näe, miten eri sävyjä voidaan yhdistellä luomaan erilaisia tyylejä ja tunnelmia. Valitsemamme värit on huolellisesti valittu olemasta helppoja yhdistää keskenään ja muiden sisustusyksityiskohtien kanssa. Anna itsesi inspiroitua ja löydä täydellinen väri seuraavaan projektiisi!

Tilaa valitut värimme helposti verkosta

Kun olet löytänyt väriä, josta pidät valikoimastamme, voit helposti tilata sen suoraan verkkosivuiltamme. Tarjoamme korkealaatuista maalia. Tietenkin saat myös kaiken tarvitsemasi tiedon siitä, kuinka paljon maalia tarvitset ja mitä työkaluja tarvitset.