Kaikille perheenjäsenille
Hintatakuu
Ilmainen toimitus
Kotiintoimitus

Valokuvatapetti kambodža

Unelmoitko kodistasi eksoottisen keitaan luomisesta? Silloin Kambodža-aiheinen valokuvatapetti voi olla juuri sitä, mitä etsit. Laaja valikoimamme Kambodžan kiehtovan kulttuurin, historiallisten nähtävyyksien ja kauniin luonnon inspiroimia valokuvatapetteja antaa sinulle mahdollisuuden luoda ainutlaatuisen ja henkilökohtaisen sisustuksen. Anna meidän opastaa sinua suosituimmissa aiheissamme ja antaa vinkkejä siitä, miten voit käyttää Kambodža-valokuvatapettia kodissasi.

Kambodža - Matka Kaakkois-Aasian helmeen

Kambodža on rikkaan historian ja kulttuurin maa, joka houkuttelee vierailijoita kaikkialta maailmasta. Kambodža-valokuvatapetilla voit tuoda palan tätä kiehtovaa kohdetta omaan kotiisi. Designtapettimme vangitsevat Kambodžan olemuksen, majesteettisista Angkor Watin temppeliraunioista Phnom Penhin vilkkaisiin katuja.

Taustatapetti, jossa on Kambodža-aihe, on helppo tapa luoda huoneeseen katseenvangitsija ja antaa sisustuksellesi ainutlaatuinen leima. Riippumatta siitä, valitsetko valokuvatapetin luontoaiheella, kaupunkikuvalla tai historiallisella maamerkillä, seinämaalauksesi tulee olemaan keskustelunaihe ja inspiraation lähde.

Suosittuja aiheita Kambodžalle

Angkor Wat

Yksi Kambodžan tunnetuimmista nähtävyyksistä on Angkor Wat, massiivinen temppelikompleksi 1100-luvulta. Angkor Wat -aiheinen valokuvatapetti antaa huoneellesi mystisen ja historiallisen charmia. Valitse kuva auringonnoususta tai -laskusta vangitaksesi temppeliraunioiden maagisen kauneuden.

Siem Reap

Siem Reap on portti Angkor Watiin ja itsessään viehättävä kaupunki. Valokuvatapetti, jossa on katunäkymä Siem Reapista, värikkäine rakennuksineen ja vilkkaine markkinoineen, antaa huoneellesi energisen ja vieraanvaraisen tunnelman.

Kambodžan maaseutu

Kambodžan maaseutu on tunnettu vihreistä riisipelloistaan, perinteisistä kylistään ja ystävällisistä ihmisistään. Designtapetti, jossa on maaseutuaihe Kambodžasta, luo rauhoittavan ja harmonisen tunnelman huoneeseesi, mikä on täydellistä makuuhuoneeseen tai rauhalliseen nurkkaukseen kotona.

Vinkkejä valokuvatapetin valintaan ja käyttöön

Kun valitset Kambodža-valokuvatapettia, mieti huoneen kokoa ja tyyliä. Suuri taustatapetti, jossa on dramaattinen aihe, voi olla liian hallitseva pienessä tilassa, kun taas hienovaraisempi seinämaalaus voi hävitä suuressa huoneessa. Harkitse myös huoneesi väripalettia ja valitse valokuvatapetti, joka täydentää tai kontrastoi olemassa olevia värejäsi.

Ole luova Kambodža-valokuvatapettisi sijoittelussa. Sen lisäksi, että voit käyttää sitä perinteisenä taustaseinänä, voit myös luoda korostusseinän tai jopa kehystää pienemmän osan tapetista luodaksesi ainutlaatuisen taideteoksen.

Kambodža-valokuvatapetilla voit muuttaa kotisi eksoottiseksi keitaaksi ja nauttia Kaakkois-Aasian kauneudesta joka päivä. Anna meidän auttaa sinua löytämään täydellinen designtapetti sisustusvision toteuttamiseksi.

Bayon Temple - Cambodia photowallpaper Scandiwall Bayon Temple - Cambodia photowallpaper Scandiwall

€32,0 /m²

Picture of Kambodžan veneet Picture of Kambodžan veneet

€32,0 /m²

Picture of Angkor Wat Kambodžassa Picture of Angkor Wat Kambodžassa

€32,0 /m²

Picture of Ta Prohm Kambodžassa Picture of Ta Prohm Kambodžassa

€32,0 /m²

Picture of Prasat Kravan Kambodžassa Picture of Prasat Kravan Kambodžassa

€32,0 /m²

Picture of Ancient building in Angkor Wat Cambodia Picture of Ancient building in Angkor Wat Cambodia
Picture of Ancient ruins of Ta Prohm Picture of Ancient ruins of Ta Prohm

€32,0 /m²

Picture of Ancient stone door and tree roots Ta Prohm temple Picture of Ancient stone door and tree roots Ta Prohm temple
Picture of Angkor Cambodia Picture of Angkor Cambodia

€32,0 /m²

Picture of Angkor Wat Picture of Angkor Wat
Angkor Wat
Scandiwall

€32,0 /m²

Picture of Banteay Kdei Temple in Siem Reap Cambodia Picture of Banteay Kdei Temple in Siem Reap Cambodia
Picture of Banteay Srei - 10th century Hindu temple dedicated to Shiva Picture of Banteay Srei - 10th century Hindu temple dedicated to Shiva
Banteay Srei
Scandiwall
10th century Hindu temple dedicated to Shiva

€32,0 /m²

Picture of Banteay Srei - a 10th century Hindu temple dedicated to Shiva Picture of Banteay Srei - a 10th century Hindu temple dedicated to Shiva
Banteay Srei
Scandiwall
a 10th century Hindu temple dedicated to Shiva

€32,0 /m²

Picture of Beautiful beach on Koh Rong island Cambodia Picture of Beautiful beach on Koh Rong island Cambodia
Picture of Beautiful tropical beach in Sihanoukville Cambodia Picture of Beautiful tropical beach in Sihanoukville Cambodia
Picture of Buddha face Picture of Buddha face
Buddha face
Scandiwall

€32,0 /m²

Picture of Entrance to Prasat kravan - an old Hindu temple in Angkor Picture of Entrance to Prasat kravan - an old Hindu temple in Angkor
Entrance to Prasat kravan
Scandiwall
an old Hindu temple in Angkor

€32,0 /m²

Picture of Face of Bayon temple Angkor Cambodia Picture of Face of Bayon temple Angkor Cambodia
Picture of Faces of Bayon temple Angkor Cambodia Picture of Faces of Bayon temple Angkor Cambodia
Picture of Faces of Bayon temple Angkor Cambodia Picture of Faces of Bayon temple Angkor Cambodia
Picture of Grounds of a Cambodian Temple Picture of Grounds of a Cambodian Temple

€32,0 /m²

Picture of Old church Picture of Old church
Old church
Scandiwall

€32,0 /m²