Kaikille perheenjäsenille
Hintatakuu
Ilmainen toimitus
Kotiintoimitus

Valokuvatapetti sol

Valokuvatapetti auringolla voi todella kohottaa huoneen ilmettä ja luoda lämpimän ja kutsuvan tunnelman. Olitpa sitten etsimässä realistista auringonlaskua tai abstraktimpaa tulkintaa auringosta, on monia erilaisia tyylejä, joista valita. Meiltä löydät laajan valikoiman valokuvatapetteja, joissa aurinko on motiivina, täydellisiä luomaan ainutlaatuisen ja henkilökohtaisen sisustuksen kotiisi.

Luo lämmin ja kutsuva tunnelma auringolla

Aurinko on symboli lämmölle, energialle ja optimismille. Valitsemalla valokuvatapetin, jossa aurinko on motiivina, voit tuoda nämä positiiviset ominaisuudet kotiisi. Taustakuvio, jossa on auringonlasku meren yllä, tai seinämaalaus, jossa on abstrakti tulkinta auringonsäteistä, voi luoda rauhallisen ja rentouttavan tunnelman makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen.

Design-tapetti auringolla voi myös olla tehokas tapa piristää pientä huonetta tai tummaa nurkkaa. Valitsemalla valokuvatapetin, jossa on kirkkaita ja lämpimiä värejä, voit luoda illuusion suuremmasta tilasta ja valosta, vaikka huone itsessään olisi pieni tai siinä olisi rajoitetusti luonnonvaloa.

Yhdistä valokuvatapettisi oikeaan sisustukseen

Jotta valokuvatapettisi auringolla tulisi oikeuksiinsa, on tärkeää miettiä huoneen muuta sisustusta. Valitse huonekaluja ja tekstiilejä väreissä, jotka harmonisoivat tapetin väripaletin kanssa. Jos taustakuviosi on lämpimän keltaisen ja oranssin sävyinen, voit esimerkiksi valita tyynyjä ja verhoja samankaltaisissa sävyissä luodaksesi yhtenäisen ja harkitun ilmeen.

Voit myös leikitellä kontrasteilla luodaksesi dynaamisemman ja jännittävämmän sisustuksen. Seinämaalaus, jossa on suuri, realistinen aurinko, voidaan esimerkiksi yhdistää mustiin tai tummanharmaisiin huonekaluihin luomaan viileän ja modernin ilmeen. Tai miksi et valitsisi design-tapettia, jossa on stilisoitu aurinko kirkkaissa, voimakkaissa väreissä, ja yhdistäisi sen sisustusyksityiskohtiin valkoisessa ja puussa luodaksesi raikkaan ja luonnollisen tyylin?

Vinkkejä oikean valokuvatapetin auringolla valintaan

Kun valitset valokuvatapettia, jossa aurinko on motiivina, on muutamia asioita, jotka kannattaa pitää mielessä. Mieti ensin, minkä tyylistä olet etsimässä - haluatko jotain realistista vai abstraktimpaa? Mieti myös väripalettia ja sitä, miten se sopii yhteen huoneen muun sisustuksen kanssa.

Toinen vinkki on miettiä mittakaavaa ja suhteita. Suuri, dramaattinen aurinko voi olla tehokas katseenvangitsija suuremmassa huoneessa, kun taas pienempi taustakuvio, jossa on hienovarainen aurinko, voi sopia paremmin pienempään tilaan. Riippumatta siitä, mitä valitset, valokuvatapetti auringolla tulee olemaan ainutlaatuinen ja henkilökohtainen lisä sisustukseesi.

The Sun photowallpaper Scandiwall The Sun photowallpaper Scandiwall
Aurinko
Scandiwall

€32,0 /m²

Solar radiation from glowing surface of the sun  photowallpaper Scandiwall Solar radiation from glowing surface of the sun  photowallpaper Scandiwall
Auringon pinta
Scandiwall

€32,0 /m²

Picture of Purkautuva aurinko Picture of Purkautuva aurinko

€32,0 /m²

Picture of Happy Sun Picture of Happy Sun
Happy Sun
Wallpassion

€32,0 /m²

Sistema solare photowallpaper Scandiwall Sistema solare photowallpaper Scandiwall
Aurinko ja maa
Scandiwall

€32,0 /m²

Picture of Eclipse of the sun with corona Picture of Eclipse of the sun with corona

€32,0 /m²

Picture of Planet Earth with a spectacular sunset Picture of Planet Earth with a spectacular sunset
Picture of Powerful Sun in space Picture of Powerful Sun in space

€32,0 /m²

Picture of Powerful Sun in space Picture of Powerful Sun in space

€32,0 /m²

Picture of Scenic view of bright sun over white cloudscape Picture of Scenic view of bright sun over white cloudscape
Picture of Sonnenfinsternis Mond und Sonne am Himmel Picture of Sonnenfinsternis Mond und Sonne am Himmel
Picture of Sun Picture of Sun
Sun
Scandiwall

€32,0 /m²

Picture of Sun Starscape 3D Illustration Picture of Sun Starscape 3D Illustration

€32,0 /m²

Picture of Sun flaming in the starry night sky Picture of Sun flaming in the starry night sky
Picture of Sun rays glowing in the deep space Picture of Sun rays glowing in the deep space

€32,0 /m²

Picture of The Sun - Solar Flare An illustration of the sun and sun flare with a planet to give scale to the size of the flare Picture of The Sun - Solar Flare An illustration of the sun and sun flare with a planet to give scale to the size of the flare
The Sun
Scandiwall
Solar Flare An illustration of the sun and sun flare with a planet to give scale to the size of the flare

€32,0 /m²

Picture of The sun Picture of The sun
The sun
Scandiwall

€32,0 /m²

Picture of Weltall mit Planeten und Sterne Picture of Weltall mit Planeten und Sterne

€32,0 /m²

Picture of Yellow sun icon Picture of Yellow sun icon

€32,0 /m²