Kaikille perheenjäsenille
Hintatakuu
Ilmainen toimitus
Kotiintoimitus

Pojan huoneen tapetti

Etsitkö inspiraatiota aiheesta pojan huoneen tapetti? Onko etsinnässä täydellinen tapetti pojan huoneeseen? Siinä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan. Meillä on paljon ihania tapetteja poikien huoneeseen, yksivärisistä kuvioituihin. Kaikki niistä sopivat erittäin hyvin sisustamaan poikien huoneita.

Lasten tapetit pojille

Onko aika sisustaa pojan huone tapetilla? Kun valitset poikien huoneen tapetit, muista, että kyseessä on huone, joka tuo elämään leikkisyyttä, inspiraatiota ja turvallisuuden tunnetta. Poikien huoneen tapetti voi kuvastaa pikkupojan persoonallisuutta, kiinnostuksen kohteita ja vaikkapa idoleita. Tapetti nuoren pojan huoneeseen on yleensä varustettu aiheilla, väreillä ja muodoilla, jotka luovat leikkisän ja samalla kodikkaan tunnelman. Lapsen iällä ei ole väliä, sillä meiltä löytyy tapetti nuoren pojan huoneeseen kuin myös poikavauvan huoneeseen. Valitse pojan huoneen tapetit sopivista kuvioista, väreistä ja tyyleistä – löydät takuulla sinulle täydellisen pojan huoneen tapetin.

Osta pojan huoneen tapetit netistä

Meiltä saat pojan huoneen tapetit eri väreissä, aiheissa ja tyyleissä, jotta löydät pojallesi ja kotiisi parhaiten sopivan. Kun on aika valita tapetti poikien huoneeseen, kannattaa ottaa lapsi mukaan valitsemaan, jotta pojan huoneen tapetti on varmasti mieleinen. Jos tarvitset ohjeita tai apua tapettivalinnassasi tai jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä ja autamme sinua luomaan unelmakotisi.

Väriyhdistelmä
MAGICAL ADVENTURE SOFT GREY

Väriyhdistelmä
MAGICAL ADVENTURE DUSTY BLUE

Picture of Bambu Turkos - 120-02 Picture of Bambu Turkos - 120-02
Bambu Turkos
Majvillan
120-02

€69,9

Picture of MAGICAL ADVENTURE DUSTY BLUE - 133-02 Picture of MAGICAL ADVENTURE DUSTY BLUE - 133-02

€69,9

Picture of MAGICAL ADVENTURE SOFT GREY - 133-01 Picture of MAGICAL ADVENTURE SOFT GREY - 133-01

€69,9