Inspiroivan yksinkertaista jokaisessa vaiheessa

Löydä etsimäsi helposti

Räätälöimme liiman ja rullien määrän

DIY-työkalusetti asennusopas

Kaikille perheenjäsenille
Hintatakuu
Ilmainen toimitus
Kotiintoimitus

TYTÖN HUONEEN TAPETTI

Onko nyt aika hankkia uusi tytön huoneen tapetti? Löydät meiltä monenlaisia lastentapetteja tytön huoneeseen kaikenlaisissa väreissä, kuvioissa ja tyyleissä. Meiltä löytyy tapetti tytön huoneeseen helposti.

Tapetti tytön huoneeseen

Tytön huoneen sisustaminen tapetilla voi olla sekä yksinkertaista että vaikeaa. Mikä väri meidän pitäisi valita? Pitäisikö sen olla hillitty ja neutraali vai pitäisikö siinä olla paljon kuvioita ja elävyyttä? Mitä halusitkin, meillä on valtavasti ihania tytön huoneen tapetteja kaikissa näissä tyyleissä. On hyvä suunnitella lastenhuone, joka heijastaa tytön persoonallisuutta ja mahdollisia kiinnostuksenkohteita. Hyvä tapa valita paras tytön huoneen tapetti on samaistua lapseen ja miettiä, mistä itse pitäisit.

Lastentapetti tytön huoneeseen

Tytön huoneen tapetti voi tehdä huoneesta millaisen tahansa: kodikkaan, leikkisän, virikkeellisen tai opettavaisen. Tapetti voi todellakin olla pikkutytölle paljon muutakin kuin vain hänen huoneensa seinien väri. Tytön huoneen tapetti voi täydentää niin sisustusta kuin oppimistakin.  Meillä on tytön huoneen tapetteja kaikenlaisissa ihanissa väreissä, ja kuvioista löytyy esimerkiksi kukkia, ilmapalloja, eläimiä ja paljon muuta. Meiltä voit löytää täydellisen lastentapetin tytön huoneeseen. Jos tarvitset opastusta tai apua tytön huoneen tapetin valinnassa tai sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä ja me autamme sinua luomaan unelmiesi kodin.

True Unicorns Rosa - 116-03

Suositushinta: €78,4

Hollie Pistachio - 232-38

Suositushinta: €62,3

Poem d ´Amour - 1764

Suositushinta: €69,2

True Unicorns Grå - 116-01

Suositushinta: €78,4

Imagine Fun - 667300

Suositushinta: €37,9

True Unicorns Turkos - 116-02

Suositushinta: €78,4

Imagine Fun - 667800

Suositushinta: €37,9

Imagine Fun - 667900

Suositushinta: €42,6

Rice 2 - 383619

Suositushinta: €332,4

Seuraava