Kaikille perheenjäsenille
Hintatakuu
Ilmainen toimitus
Kotiintoimitus

TYTÖN HUONEEN TAPETTI

Onko nyt aika hankkia uusi tytön huoneen tapetti? Löydät meiltä monenlaisia lastentapetteja tytön huoneeseen kaikenlaisissa väreissä, kuvioissa ja tyyleissä. Meiltä löytyy tapetti tytön huoneeseen helposti.

Tapetti tytön huoneeseen

Tytön huoneen sisustaminen tapetilla voi olla sekä yksinkertaista että vaikeaa. Mikä väri meidän pitäisi valita? Pitäisikö sen olla hillitty ja neutraali vai pitäisikö siinä olla paljon kuvioita ja elävyyttä? Mitä halusitkin, meillä on valtavasti ihania tytön huoneen tapetteja kaikissa näissä tyyleissä. On hyvä suunnitella lastenhuone, joka heijastaa tytön persoonallisuutta ja mahdollisia kiinnostuksenkohteita. Hyvä tapa valita paras tytön huoneen tapetti on samaistua lapseen ja miettiä, mistä itse pitäisit.

Lastentapetti tytön huoneeseen

Tytön huoneen tapetti voi tehdä huoneesta millaisen tahansa: kodikkaan, leikkisän, virikkeellisen tai opettavaisen. Tapetti voi todellakin olla pikkutytölle paljon muutakin kuin vain hänen huoneensa seinien väri. Tytön huoneen tapetti voi täydentää niin sisustusta kuin oppimistakin.  Meillä on tytön huoneen tapetteja kaikenlaisissa ihanissa väreissä, ja kuvioista löytyy esimerkiksi kukkia, ilmapalloja, eläimiä ja paljon muuta. Meiltä voit löytää täydellisen lastentapetin tytön huoneeseen. Jos tarvitset opastusta tai apua tytön huoneen tapetin valinnassa tai sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä ja me autamme sinua luomaan unelmiesi kodin.

Picture of Poem d ´Amour - 1764 Picture of Poem d ´Amour - 1764
Poem d ´Amour
Boråstapeter
1764

€79,1

-30%
Picture of Imagine Fun - 667900 Picture of Imagine Fun - 667900
Imagine Fun
Arthouse
667900

€35,1 €50,1

Picture of Rice 2 - 383619 Picture of Rice 2 - 383619
Rice 2
Eijffinger
383619

€474,0