Kaikille perheenjäsenille
Hintatakuu
Ilmainen toimitus
Kotiintoimitus

Arne Jacobsen -tapetti

Tanskalainen suunnittelija Arne Jacobsen on ehkä parhaiten tunnettu huonekaluistaan, mutta nykyään on mahdollista hankkia myös Arne Jacobsen -tapetti, jossa on hänen piirtämiään kuvioita. Saat seinillesi ikonista muotoilua tyylikkään skandinaavisella ilmaisulla, joka on omiaan sekä aikuisten että lasten tapetteihin. Arne Jacobsenin tunnetuin kuvio lienee puolisuunnikkaan muotoinen ”Trapez”, joka on saatavilla useissa eri väreissä.

Minne Arne Jacobsen -tapetit sopivat?

Funktionalismi on hyvin laaja käsite, joka pitää sisällään paljon muutakin kuin vain valkoisia seiniä. Arne Jacobsen -tapetti sopii luonnollisesti hyvin skandinaaviseen funkkisarkkitehtuuriin, jonka kulta-aika sijoittuu 1920–1960-luvuille. Klassiset kuviot sopivat kuitenkin hyvin myös tätä uudempiin sekä hieman vanhempiinkin rakennuksiin. Hillitty energia ja graafinen ilme toimivat hyvin huoneissa, joilta halutaan sekä energiaa että rauhaa, kuten keittiössä, eteisessä ja lastenhuoneessa.

Osta Arne Jacobsen -tapetti meiltä

Meillä on runsas valikoima tapetteja Arne Jacobsenin klassisilla kuvioilla. Arne Jacobsen -tapetit painaa ruotsalainen Boråstapeter, ja saat ne meiltä aina parhaaseen hintaan. Voit tietenkin tilata tuotteet aina myös kotiinkuljetuksella.