Inspiroivan yksinkertaista jokaisessa vaiheessa

Löydä etsimäsi helposti

Räätälöimme liiman ja rullien määrän

DIY-työkalusetti asennusopas

Kaikille perheenjäsenille
Hintatakuu
Ilmainen toimitus
Kotiintoimitus
Asiakaspalvelu
0
Ostoskärry on tyhjä

A.S. Création -tapetti

A.S. Création -tapetti löytyy markkinoilta myös Living Walls -tuotenimellä. A.S. Création on saksalainen tapettiagentuuri, joka on vuodesta 2015 lähtien edustanut useita tapettimerkkejä. Moni A.S. Création -tapetti on valmistettu paikan päällä Saksassa, ja voit valita runsaasta kokoelmasta erilaisia tapetteja.

A.S. Création -tapetit ovat kestäviä

Löydät täältä kaikki A.S. Création -tapetit. Niissä on muun muassa realistisia jäljitelmiä puista, tiilistä, kivistä ja tekstiileistä, vaikuttavia optisia kuvioita sekä puita, lehtiä ja kukkia niin romanttisen kuin moderninkin tyylisenä. A.S. Créationilla ja Living Wallsilla on tapetteja joka makuun. A.S. Création -tapetti on myös aina kestävä ja valmistettu ympäristöystävällisistä materiaaleista, joiden tuotantoprosessit ovat vähäpäästöisiä.

Löydä oikea A.S. Création -tapetti netistä

Meidän nettikaupastamme voit ostaa A.S. Création ja Living Walls -tapettisi edulliseen hintaan – kestävä sijoitus monellakin tapaa. Saat meiltä paitsi hintatakuun, halutessasi myös kotiinkuljetuksen. Ja blogistamme löydät tietenkin sekä vinkkejä että apua.