Kaikille perheenjäsenille
Hintatakuu
Ilmainen toimitus
Kotiintoimitus

Löydä suosikkisi täältä!

Helpottaaksemme asiakkaiden ostokokemusta olemme antaneet asiantuntijoillemme maali- ja tapettivärejä vastaavat yhdistelmät suosituille tapeteillemme - kutsumme niitä "väriseuralaisiksi". Olipa kyseessä sitten tapetti, maali tai molemmat, olemme kehittäneet valmiita tyyliehdotuksia ja väriyhdistelmiä, jotka tekevät kodin projektista onnistuneen!

"Osta tyyli" - me olemme tehneet työn!

Väriemme konsepti - "Väritetty ja valmis"!

Värisävyt - Teemme sen helpoksi sinulle asiakkaana keräämällä muutamia suosituimpia ja monikäyttöisimpiä värisävyjämme ja värisuunnitelmia. Toivomme, että löydät jotain, mikä miellyttää sinua - anna inspiraation virrata ja mielikuvituksen lentää vapaasti!

Väriparitetut tapetit - Asiantuntijamme värien ja tapettien parissa ovat huolellisesti valinneet ja yhdistäneet suosituimmat tapettimme sopiviin maalisävyihin - kutsumme niitä "värikavereiksi"! Olemme tehneet tämän helpottaaksemme asiakkaitamme ostamaan maalia ja tapettia!

Suositut värit - Meillä on valtava valikoima upeita värejä, jotka varmasti tekevät kodistasi harmonisen ja persoonallisen. Värisuunnittelijamme ovat huolella valinneet kauniita sävyjä, joista tiedämme sekä meidän että teidän pitävän!

VÄRIKOKONAISUUDET! 

Olitpa sitten etsimässä klassista ja ajatonta tunnelmaa kotiisi tai haluat olla ajan tasalla viimeisimmistä väritrendeistä, löydät sävysi meiltä! Anna persoonallisuutesi ja tyylisi loistaa, ja anna mielikuvituksen virrata vapaana - Tervetuloa inspiroitumaan!

VÄRIPARITETTUJA TAPETTEJA! 

Käy sisään harmoniseen huoneeseen värikoordinoitujen tapettiemme kanssa, jotka sulautuvat yhteen maalisävyjen kanssa. Luo huone, jossa jokainen värisävy vuorovaikuttaa tapettien kuvion kanssa tuoden täydellisyyden tunteen. Väriasiantuntijamme ovat laatineet nämä yhdistelmät helpottaakseen valintaasi, jotta voit nauttia yhtenäisestä ja harkitusta huoneesta ilman arvailua. Jos olet epävarma, tilaa käsintehtyjä näytteitämme ja näe, miten värit voivat muuttaa huoneesi.

SUOSITUT VÄRIT! 

Me rakastamme väriä, ja tiedämme, että erilaiset sävyt vaikuttavat ihmisiin eri tavoin. Olitpa sitten halukas ympäröimään itsesi luonnon rauhallisilla ja harmonisilla sävyillä tai etsit pirteämpää väriä, joka luo luovuutta ja energiaa, löydät ne meiltä. Inspiroidu kaikista sävyistämme ja löydä juuri oma suosikkivärisi! Jos olet epävarma valinnastasi, tilaa sitten käsintehtyjä näytteitämme ja näe, miten värit voivat muuttaa huoneesi.


Saa lisää inspiraatiota kotiin