Kaikille perheenjäsenille
Hintatakuu
Ilmainen toimitus
Kotiintoimitus

Blog

TRENDIVÄRIT 2023

TRENDIVÄRIT 2023

Uusi vuosi, uudet trendit!

Olemme etsineet ja tutkineet tulevan vuoden 2023 suurimpia väritrendejä.

Tässä postauksessa jaamme inspiraatiota tulevan vuoden trendeistä.

1. Kevyen pehmeät sävyt

Vaaleat sävyt säilyvät, mutta muuttavat hieman muotoaan. Nyt muodissa ei ole niinkään "pölyiset", vaan puhtaammat sävyt.Pastellivärit ovat edelleen suosittuja, mutta ovat nyt siirtymässä kirkkaampiin sävyihin pölyisempien sävyjen sijaan.

2. Samettisen ruskeat ja tummat, syvät värit.

Kamelin, curryn ja jalokivien sävyt ovat yhä suositumpia. Ruskeita sävyjä, joissa on paljon keltaista ja lämmöntuntua. Myös muut ruskeat sävyt ovat vahvassa nousussa vuoden 2023 lähestyessä. Aina rikkaasta tumman samettisen ruskeasta viininpunaiseen.Kamelin, curryn ja viininpunaisen ennustetaan olevan suosittuja tummia sävyjä.

3. Kontrasteja!

Vuosi 2023 on vuosi, jolloin uskallamme olla rohkeampia! Kaikista rohkeimmille violetti, kuten fuksia, on sävy, joka tulee vahvasti esiin. Mutta yleisesti ottaen kontrastit ja yhteensopivat sävyt ovat suosittuja, kuten vaaleanvihreä/tummanvihreä jne.

Valitse rohkeasti enemmän kontrastivärejä!

4. Kirkkaat värit!

Pyyhitään pölyiset sävyt hetkeksi pois ja tuodaan kirkkaammat värit esille. Ruiskaunokinsininen ja oranssi ovat kaksi sävyä, jotka tulevat säkenöimään valokeilassa.


Pirteät ja kirkkaat värit, kuten punainen, oranssi ja ruiskaunokinsininen, ovat tulossa kovalla vauhdilla!

5. Odottamattomat yhdistelmät

Kuten kohdassa 3, kyse on kontrasteista ja odottamattomista yhdistelmistä, kuten mustasta ja vaaleankeltaisesta tai violetista ja vihreänsinisestä!

6. Blurble!

Pidä tämä sana mielessäsi! Blue+Purple = blurble!7. Vihreä + Beige = Greige

Näemme, että vihreä ja beige, niin sanottu greige, on "uusi" sävy, joka on tulossa vahvasti esille niin tapeteissa kuin seinämaaleissakin. Pehmeä ja lämmin sävy, joka tekee huoneesta todella kodikkaan. Kuin saisi lämpimän halauksen kotiin tullessa! Katso värit W152 Spring ja W42 Vårskrik ja näet, mitä tarkoitamme! Eivätkö ne olekin ihania?

8. Uustalgia

Toinen uusi sana vuodelle 2023! Tyylillisesti olemme samaan aikaan sekä nostalgisia että avoimia uusille asioille! Hyvä yhteenveto siitä, että uskallamme sekoittaa erilaisia tyylejä ja sävyjä keskenään.

Anna inspiraation virrata ja uskalla olla värikkäämpi vuonna 2023!

Löydä lisää sävyjä, inspiraatiota ja mallihuoneita täältä!

Tämän vuoden värikimara – Värikäs ja käyttövalmis!

Tämän vuoden värikimara – Värikäs ja käyttövalmis!

Muistatko elämän ennen valmiita ruokalaatikoita? Ajan, jolloin ruokia täytyi suunnitella ja keksiä jokaista illallista varten.  Joskus mielikuvitus loppuu, eikä se tietenkään koske vain ruokaa.
20 myydyintä tapettia.

20 myydyintä tapettia.

Ammattilaisemme ovat valinneet yhteensopivia ja korostavia värejä vuoden 2022 myydyimmille tapeteillemme. 
Syysuutuuksia Boråstapeterilta!

Syysuutuuksia Boråstapeterilta!

Boråstapeter julkaisee nyt Special Edition Forest -malliston, jonka inspiraationa on toiminut metsä. Ja kuinka ihania nämä tapetit ovatkaan! Haluamme opastaa sinut uutuuksien pariin.
Syysuutuuksia Sandberg Wallpaperilta

Syysuutuuksia Sandberg Wallpaperilta

Uusi kausi tuo tullessaan tapettiuutuksia! Sandberg julkaisee ihastuttavan Villa Dalarö II -malliston, joka tarjoaa sekä vanhoja suosikkeja että uusia tuttavuuksia. Malliston painopiste ja punainen lanka on talon kaikissa huoneissa, elämässä ja seinien keskinäisessä harmoniassa.
Vinkkejä tapetointiin

Vinkkejä tapetointiin

Tapetointi on sekä helppoa että hauskaa. Tapetoinnin parhaasta tavasta on olemassa monia oppaita. Tässä muutamia lisävinkkejä, jotka kannattaa muistaa, kun tapetoit itse!
 Inspiraatiota makuuhuoneen tapetointiin

Inspiraatiota makuuhuoneen tapetointiin

Löydät meiltä inspiraatiota makuuhuoneen tapetointiin. Tutustu uusimpiin makuuhuoneen tapettiuutuuksiin. Olemme keränneet monia erilaisia esimerkkejä makuuhuoneeseen sopivista tapeteista. Se, mikä tapetti sopii makuuhuoneeseesi, riippuu tietenkin omasta tyylistäsi.
Inspiraatiota eteisen tapetointiin – tee vaikutus hienolla tapetilla

Inspiraatiota eteisen tapetointiin – tee vaikutus hienolla tapetilla

Eteinen antaa ensivaikutelman niin vieraille kuin sinullekin. Tee vaikutus rakkaimpiisi. Olemme keränneet tähän inspiraatiota eteisen tapetointiin.
Kuinka tapetoida vuonna 2022 –Kattava opas!

Kuinka tapetoida vuonna 2022 –Kattava opas!

Miten meillä tapetoidaan kotona juuri nyt ja mitä on luvassa seuraavaksi? Analysoimme näitä kysymyksiä ja teimme alla olevan yhteenvedon. Istu alas kahvikupin äärelle ja inspiroidu.
Keittiön tapetti-inspiraatiota

Keittiön tapetti-inspiraatiota

Keittiötä kutsutaan usein "kodin sydämeksi" – menemme sinne kotiin tultuamme, kun olemme väsyneitä ja nälkäisiä, ja samoin heti aamusta aamiaisille. On tärkeää, että voit tuntea olosi siellä mukavaksi ja kotoisaksi, ja siksi olemmekin keränneet parhaat keittiön tapetit inspiraatioksesi.