Kaikille perheenjäsenille
Hintatakuu
Ilmainen toimitus
Kotiintoimitus

Tapettiboordit

Tapettiboordit ovat olleet harvinaisempi näky 70- ja 80-lukujen kultakauden jälkeen, jolloin pastellit ja tapettiboordit koristivat suurinta osaa kodeista. Nyt tapetti boordi, jonka juuret ulottuvat aina 1590-luvulle, on kuitenkin alkanut tehdä ansaittua paluuta. Mielestämme se on mahtavaa – boordi tapetti on niin upea.

Ylös, alas vai keskelle – mihin boordi tapetti tulee?

Tapettiboordit asetetaan yleensä katon tuntumaan, mutta tapetti boordi voidaan sijoittaa myös keskelle seinää. Vaihtoehtona on maalata esimerkiksi seinän alaosa ja laittaa kuvioitu tapetti yläosaan ja piilottaa näiden saumakohta boordilla. Tietysti voit myös tapetoida sekä ylä- että alaosan ja rajata seinän boordilla. Hieman leveämpi boordi tapetti sopii hyvin myös seinän alaosaan.

Tapettiboordit monissa eri väreissä

Valkoinen tapettiboordi voi tuoda mukavaa vaihtelua värikkääseen tapettiin. Voitkin löytää meiltä monia upeita tapettiboordeja useissa eri väreissä. Selaa värejä ja kuvioita löytääksesi itsellesi boordi.

Modernit tapetti boordit

Ovatko tapettiboordit tätä päivää? Kyllä, sen voi sanoa varmasti. Perinteisesti tapettiboordit voidaan sijoittaa sekä seinän keskelle että katon rajaan. Jos haluat todella ainutlaatuisen huoneen, voit yhdistää kaksi saman kokoelman tapettia ja rajata ne keskeltä boordilla.

Tapettiboordi lapsille

Lastenhuoneen tapettiboordit ovat helppo tapa luoda leikkisyyden tunnetta lastenhuoneeseen. Voit selailla klassisten lastenkirjojen kuvilla varustettuja tapettiboordeja verkkosivustollamme. Meiltä voit ostaa tapettiboordit suurilta tuotemerkeiltä. Tapettiboordit on helppo asentaa ja niitä on saatavana sekä tapettipaperilla että kuitukankaana.