Kaikille perheenjäsenille
Hintatakuu
Ilmainen toimitus
Kotiintoimitus

VINYYLITAPETTI

Vinyylitapetti sopii loistavasti tiloihin, joissa seinät saattavat likaantua helposti – esimerkiksi keittiöön tai eteiseen. Tavalliset vinyylitapetit eivät ole varsinaisiin märkätiloihin hyväksytysti sopivia, mutta kyseessä on kuitenkin näppärästi pestävä tapetti.

Pestävä tapetti

Vinyylitapetti on tapetti, jonka pinta on muovimateriaalia, joka kestää pyyhkimistä, pesemistä ja kuivaamista tavallista paremmin. Vinyyliä käytetään tapettien materiaalina usein silloin, kun halutaan luoda hienoja tekstuureita – varsinkin vanhemmissa tapeteissa. Kun materiaalina on vinyyli, tapetti voi olla joko paperia tai kuitukangasta. Metallinhohtoiset tapetit on parasta painaa vinyylille, koska sen avulla saadaan aikaan maksimaalista kiiltoa.

Tilaa vinyylitapetti meiltä

Meiltä voit hankkia monen tyyliset vinyylitapetit kaikissa hintaluokissa, ja me varmistamme, että saat vinyylitapetin mukana sille sopivan liiman. Meiltä saat aina hintatakuun, ja voit valita halutessasi kotiinkuljetuksen. Jos kaipaat neuvoja tai vinkkejä vinyylitapetteihin liittyen, suosittelemme tutustumaan blogiimme.