Kaikille perheenjäsenille
Hintatakuu
Ilmainen toimitus
Kotiintoimitus

ECO tapetit

Ruotsin vanhin tapettituottaja Engblad & Co, eli ECO tapetit, tekee edelleen vaikutuksen upeilla luomuksillaan, jotka heidän mukaansa ovat "modernin ja rennon elämäntavan innoittamia". Se on motto, jonka jaamme.

Muinaista historiaa ECO tapeteilla

1800-luvun puolivälistä lähtien Engblad & Co on tarjonnut kauniita ja suosittuja tapetteja kodin sisustamiseen. ECO on vanhempi nimi tapettivalmistajalle Engblad & Co, joka kuuluu nykyään Boråstapeterille. Vielä nykyäänkin tapetti ECO suunnitellaan studiossa Boråsissa.

Fantastiset Eco retro tapetit

Onko toiveissasi ECO retro tapetit? Monet suositut mallit painetaan uusilla nimillä ja tuotenumeroilla. Ota rohkeasti yhteyttä – me voimme auttaa sinua löytämään etsimäsi ECO tapetit. Aikaisemmin ECO-nimellä lanseeratut tapetit löytyvät meiltä nimellä Engblad & Co.

Osta Engblad & Co tapetit meiltä 

Meiltä löytyvät niin suosittu Engblad & Co tapetti kuin ainutlaatuinen ECO tapetti. Kotiinkuljetuksen lisäksi tarjoamme myös hintatakuun, mikä tarkoittaa sitä, että sinä saat asiakkaanamme aina kohtuuhintaiset ECO tapetit. Olet tervetullut vierailemaan blogissamme saadaksesi lisää vinkkejä tai voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, jos tarvitset ohjeita tai apua.