Kaikille perheenjäsenille
Hintatakuu
Ilmainen toimitus
Kotiintoimitus
Monica Karlstein

Monica Karlstein

Ajattomat ja klassiset värit!

Vihdoin kymmenen vuoden taipaleen jälkeen joutsenmerkityistä maaleista koostuva värimallistoni on täällä. Mallistoon kiteytyy kaikki sisustussuunnittelijana asiakkailleni ja seuraajilleni jakamani vinkit ja neuvot värimaailmoista.

Värini ovat luottovalinta ajattoman, kodikkaan ja kutsuvan kodin luomiseksi. Olen työskennellyt lähes vuoden ajan maalien sekoittamisen parissa ja kehitellyt näitä värejä, jotta ne täyttävät korkeat vaatimukseni sisustussuunnittelijana. Valitsin vain värit, jotka näyttävät mielestäni yhtä hyviltä sekä pohjois- että eteläseinällä, niin päivänvalossa kuin hämärässäkin, läpi kesän ja talven. Ne ovat kaikki hyvin tasapainotettuja, huolella valittuja, ja ne muodostavat kauniin perustan, jonka varaan voit rakentaa koko kotisi sisustuksen.

Kuten saatat huomata, nämä eivät ole trendivärejä, joihin kyllästyt heti niiden poistuttua muodista. Sen sijaan värit vangitsevat luonnollisen päivänvalon, korostavat huoneiden hyviä ominaisuuksia ja luovat viihtyisän tunnelman – läpi vuoden ja vaikka elämän loppuun asti. 

Tämän värikartan avulla sinun ei tarvitse edes miettiä – pitäydy vain näissä väreissä ja yhdistele niitä sydämesi kyllyydestä mielesi mukaan. Värikartta perustuu neljään väriin ja kahteen muunnelmaan, joissa on eri määrä mustaa. Näin voit valita kunkin värin vaaleamman ja tummemman version sen mukaan, mikä sopii kotiisi.

Sen lisäksi, että värit ovat uskomattoman kauniita sellaisenaan, erillään tai yhdessä, ne ovat myös kehitetty sopimaan yhteen tunnettujen tapettimerkkien suosituimpien tapettien kanssa. Jos siis haluat löytää tapetillesi yhteensopivan maalisävyn, löydät sille todennäköisesti “täydellisen parin” tästä värimallistosta.  

Picture of Swatchkit Monica Karlstein Picture of Swatchkit Monica Karlstein
Maalin
Wallpassion
Väri W173 Sommarljus by Monica Karlstein

Alkaen €30,7

Maalin
Wallpassion
Väri W174 Skogsfröjd by Monica Karlstein

Alkaen €30,7

Maalin
Wallpassion
Väri W175 Kvällsdimma by Monica Karlstein

Alkaen €30,7

Maalin
Wallpassion
Väri W176 Havsbris by Monica Karlstein

Alkaen €30,7

Maalin
Wallpassion
Väri W177 Vågskvalp by Monica Karlstein

Alkaen €30,7

Maalin
Wallpassion
Väri W178 Fjällmoln by Monica Karlstein

Alkaen €30,7

Maalin
Wallpassion
Väri W179 Blomsterhav by Monica Karlstein

Alkaen €30,7

Maalin
Wallpassion
Väri W180 Morgongåva by Monica Karlstein

Alkaen €30,7