Kaikille perheenjäsenille
Hintatakuu
Ilmainen toimitus
Kotiintoimitus

WEAR THE WALLS

Nämä tapetit vievät mielesi tiheään Indonesian viidakkoon, Intian kukkaloistoon ja Balin rannoille. Wear The Wallsin on perustanut sisustusasiantuntija Carrie Brightley, jolla on kymmenen vuoden kokemus ikonisesta Liberty Londonista ja trendikkäästä House of Hackneystä.

Valikoimamme laajenee – Tervetuloa uudet ihanat tuotemerkit!

Kolme uutta tuotemerkkiä  

SIAN ZENG: Jos haluat luoda kodin, joka on täynnä mielikuvitusta ja luovuutta, Sian Zeng on täydellinen suunnittelija tutkittavaksi. Luonnosta inspiraation saaneet satumaiset tapetit inspiroivat sinua varmasti luomaan persoonallisen tarinan kotiisi.

OHPOPSI: Ohpopsin tavoitteena on antaa ihmisille mahdollisuus ilmaista itseään kodin sisustuksessa. Tuotemerkille on tärkeää, että intohimo ja persoonallisuus värejä kohtaan pääsee oikeuksiin, eikä kodin sisustukselle aseteta rajoja. Kodin pitäisi olla täynnä iloa, ja värikkäät tapetit antavat siihen mahdollisuuden!

WEAR THE WALLS: Nämä tapetit vievät mielesi tiheään Indonesian viidakkoon, Intian kukkaloistoon ja Balin rannoille. Wear The Wallsin on perustanut sisustusasiantuntija Carrie Brightley, jolla on kymmenen vuoden kokemus ikonisesta Liberty Londonista ja trendikkäästä House of Hackneystä.

SIAN ZENG

Jos haluat luoda kodin, joka on täynnä mielikuvitusta ja luovuutta, Sian Zeng on täydellinen suunnittelija tutkittavaksi. Luonnosta inspiraation saaneet satumaiset tapetit inspiroivat sinua varmasti luomaan persoonallisen tarinan kotiisi. Siania ja hänen tiimiään ohjaavat aitous ja laatu. Kaikki tapettien yksityiskohdat ovat alkuperäisiä taideteoksia, jotka on jäljennetty aidoimmalla mahdollisella tavalla jokaisen yksityiskohdan säilyttämiseksi. Tuotantoa eivät ohjaa trendit tai määräajat, mikä tarkoittaa, että kukin malli on ajaton ja lanseerataan vasta, kun se on parhaimmillaan.

OHPOPSI 

Ohpopsin tavoitteena on antaa ihmisille mahdollisuus ilmaista itseään kodin sisustuksessa. Tuotemerkille on tärkeää, että intohimo ja persoonallisuus värejä kohtaan pääsee oikeuksiin, eikä kodin sisustukselle aseteta rajoja. Kodin pitäisi olla täynnä iloa, ja värikkäät tapetit antavat siihen mahdollisuuden! Ohpopsi on brittiläinen tapettimerkki, joka tuottaa digitaalisia tapetteja ja seinämaalauksia, jotka haastavat suunnittelukäytäntöjä ja rohkaisevat kaikkia omaksumaan rohkeita kuvioita ja itsevarmoja värejä kodeissaan.

WEAR THE WALLS 

Nämä tapetit vievät mielesi tiheään Indonesian viidakkoon, Intian kukkaloistoon ja Balin rannoille. Wear The Wallsin on perustanut sisustusasiantuntija Carrie Brightley, jolla on kymmenen vuoden kokemus ikonisesta Liberty Londonista ja trendikkäästä House of Hackneystä. Idea Wear The Walls -tapettimallistosta syntyi Carrien opiskellessa Leeds College of Artissa vuonna 2011, ja siinä yhdistyvät hänen intohimonsa printtisuunnitteluun ja muotiin. Malliston avulla voit remontoida kotisi ympäristöystävällisillä tapeteilla ja mittatilaustuotteilla ympäristövaikutusten minimoimiseksi.