Kaikille perheenjäsenille
Hintatakuu
Ilmainen toimitus
Kotiintoimitus

Valokuvatapetti scion-tapetti

Mikä on Scion-tapetti? Scion on uusi tulokas tapettimerkkien joukossa, ja sen tuotteet ovat täynnä räjähtävää, värikästä energiaa. Sana ”scion” tarkoittaa nuorukaista tai uutta vesaa. Ja se on varmasti hyvä sana kuvaamaan Scionia, joka on saavuttanut menestyksen omaperäisellä tapettidesignillaan, joka on täynnä asennetta.

Värikkäät Scion-tapetit

Värikkäitä, tyylikkäitä ja todellakin omaperäisiä – tämä luonnehdinta kertoo Scion-tapeteista kaiken oleellisen. Nämä mielikuvitukselliset luomukset tuovat lämpöä huoneeseen, minkä lisäksi Scion-tapetit nostavat taatusti suupielet hymyyn. Ainoa kysymys on, onko sinulla rohkeutta asentaa seinällesi Scion-tapetti, jossa on todellakin luonnetta. Suosittelemme tätä lämpimästi!

Scion-tapetti kaikkiin kodin huoneisiin

Scionilta löydät hauskat ja modernit lastentapetit, joissa on söpöjä kettuja ja geometrisiä kuvioita. Scion-tapeteissa kohtaavat retrokuviot, skandinaaviset muodot ja japanilaisvaikutteet, kuten shibori-tekniikka ja vesiväritunnelma. Jos haluat ilontäyteisen kodin, Scion-tapetti on oikea valinta sinulle. Voit ostaa Scion-tapettisi meiltä netin kautta helposti ja kätevästi. Sisustamisen kuuluu olla hauskaa!