Kaikille perheenjäsenille
Hintatakuu
Ilmainen toimitus
Kotiintoimitus

Värikonseptimme


Värikonseptimme
Haluamme tarjota maaleja uudella tavalla ja auttaa asiakkaita löytämään valmiin lopputuloksen laadusta ja ympäristön hyvinvoinnista tinkimättä. Siksi olemme kehittäneet ruotsalaisvalmisteisen, korkealaatuisen ja ympäristöystävällisen maalin.  
 
Löydät valikoimastamme kaikenlaisia maaleja, jotta voit maalata minkä tahansa pinnan. Lue lisää eri maalityypeistämme alta. Olemme myös koonneet muutamia vinkkejä ja neuvoja matkan varrelta. Maalaamisen pitäisi olla inspiroivaa ja helppoa!


Seinämaalimme
Vesiohenteisella seinämaalillamme on sekä Joutsen- että ympäristömerkki. Maalilla on hyvä peittävyys, sillä on helppo maalata ja ennen kaikkea se antaa kauniin mattapintaisen lopputuloksen (vastaa kiiltoastetta 3).
Laadukas maali, joka on poistettavissa. Sitä on saatavana kaikissa valikoimamme väreissä.

Vinkki: Maalaa helposti telalla, mutta maalaa ensin kaikki kulmat ja reunat siveltimellä. Pese tela kevyesti pienellä määrällä tiskiainetta ja vettä, huuhtele ja purista vesi pois, niin se ei tahriudu ja ime itseensä lisää maalia. PUUKALUSTEMAALI
Puukalustemaalimme on vesiohenteinen laatumaali, joka tarttuu hyvin ja antaa hyvän peittävyyden. Se antaa mattapintaisen tuloksen (vastaa kiiltoastetta 15), vaikka se onkin hieman kiiltävämpi kuin seinämaalimme. Olemme valinneet kiiltoasteen huolellisesti, jotta maalin lopputulos olisi erityisen hieno. Sitä on saatavana kaikissa väreissä.

Vinkki: Saat parhaan lopputuloksen siveltimellä, mutta jos pinta on suuri ja haluat olla todella nopea, voit levittää sen telalla ja viimeistellä siveltimellä. Teippaa pinnat, joille et halua maalia, sillä tämä maali tarttuu pintaan todella tehokkaasti. Jos maalaat käsittelemätöntä puuta, suosittelemme pohjamaalausta pohjustusaineellamme. Jos olet aiemmin maalannut tai käsitellyt puuta, pese se puhtaaksi ja hio kevyesti ennen maalausta.


LATTIAMAALI
Vesiohenteinen lattiamaalimme sopii sisätiloihin, joissa on kevyttä kulutusta. Voit maalata sillä esimerkiksi portaat, parketin tai massiivipuulattian. Emme suosittele sillä maalaamista kosteissa tiloissa, kuten autotalleissa tai pesutiloissa. Voidaan käyttää esimerkiksi puulla ja betonilla. Wallpassionin lattiamaali on erinomainen lakkamaali. Sitä on saatavana kaikissa väreissä.

Vinkki:
Käytä telaa nopean ja siistin lopputuloksen aikaansaamiseksi, ennen kuin maalaat reunat ja kulmat siveltimellä. Varmista, että pinta on sileä (mutta ei liian sileä), kuiva ja puhdas. Jos se on lakattu tai maalattu, pese ja hio pinta ennen maalausta. Jos pinta on kovavahattu, sinun on poistettava kaikki vaha ennen maalausta. Jos se on käsittelemätön, maalaa vain päälle (kun olet varmistanut, että pinta on sileä, kuiva ja puhdas).
 


KATTOMAALIT
Valkoinen vesiohenteinen kattomaali sisätiloihin. Voit maalata sillä kipsille, betonille, tapetille tai kuitulevylle. Wallpassionin kattomaalilla on hyvä peittokyky ja se on helppo levittää. Jos haluat maalata kattosi muulla kuin valkoisella värillä, seinämaalimme on oikea valinta!

Vinkki:
Käytä telaa ja maalaa listat, reunat ja kulmat siveltimellä. Tasaisen lopputuloksen saamiseksi vedä telaa kattoa pitkin samaan suuntaan, jolloin telan kuvio levittyy tasaisesti ja vältät raidat. Voit myös maalata uudelleen samaan suuntaan telalla.
 


POHJAMAALIMME
Vesiohenteinen pohjamaali sisätiloihin. Pohjamaalia voidaan käyttää esimerkiksi ovenkarmeille, listoille, metallipinnoille, huonekaluille ja muille tuotteille. Wallpassionin pohjamaali on helposti hiottava ja erinomainen pohjamaali ennen muiden Wallpassionin maalien levittämistä. 

Vinkki:
Käytä sivellintä maalatessasi ja varmista, että pinta on puhdas, sileä ja kuiva, niin se tarttuu hyvin ja voit olla varma, että maali kestää vuosia.SULKUMAALIMME

Sulkumaalimme on valkoinen ja sitä tulisi käyttää sisätiloissa. Se on ainoa maali, joka perustuu mineraalitärpättiin. Onko sinulla huone, jossa on sitkeä haju, josta et pääse eroon? Sitten tämä on maali sinulle täydellinen! Se sopii myös erinomaisesti alakattojen maalaamiseen. Voidaan käyttää myös puulla, tapetilla, betonilla, rappauksessa, lastulevyllä ja kuitulevyllä. Wallpassions Barrier Paint -maalilla on korkea peittokyky ja hyvä vedenkestävyys.    

Vinkki:
Kuivaa maali ilmakuivaamalla, niin se kuivuu nopeammin ja vältät liian voimakkaan tärpätin hajun. 

Muita hyviä vinkkejä!

  1.      Saat erilaisia lopputuloksia riippuen siitä, mitä telaa tai sivellintä käytät. Isommilla kuiduilla varustettu tela tai sivellin tuo enemmän tekstuuria ja pienemmillä kuiduilla varustettu tela tai sivellin antaa tasaisemman lopputuloksen. Molemmilla tulos näyttää upealta!
  2.      Maali näkyy eri valoissa eri tavoin, joten suosittelemme testaamaan väriä käsin maalattujen itseliimautuvien maalinäytteiden avulla. Niitä on helppo liikutella ja katsoa, miten väri muuttuu eri valoissa.
  3.      Älä pelkää maalaamista, pahinta mitä voi tapahtua on, että joudut maalaamaan uudelleen!