Kaikille perheenjäsenille
Hintatakuu
Ilmainen toimitus
Kotiintoimitus

Päätöksentekoahdistus, joka voi ilmetä, kun valitset väriä.

Värin valitseminen voi olla sekä hauskaa että vaikeaa. Alla on lista suosituista väreistä, joita monet rakastavat juuri nyt.

SUOSITUIMMAT MAALISÄVYT

Valikoidut värit

Rakastamme värejä! Ihmiset viihtyvät usein luonnossa, vihreyden, taivaan ja meren äärellä. Alta löydät myydyimmät maalisävymme. Olemme listanneet värit, joista asiakkaamme pitävät eniten!

Värit vaikuttavat meihin eri tavoin. Eri värit vaikuttavat meihin eri tavoin. Tummansininen voi väsyttää, kirkkaanpunainen tekee meistä vahvempia, ja vaaleanpunainen väri saa meidät ihastuneiksi tai sosiaalisiksi. Lue alta lisää siitä, mitä värit tekevät.

Auring on vaikutus väreihin. Oletko koskaan nähnyt väriä, josta pidät, mutta joka ei sovi kotiisi? Tämä johtuu siitä, että huoneen valo vaikuttaa väriin. Pohjoisen puoleiset ikkunat viilentävät väriä, kun taas etelän puoleiset ikkunat lämmittävät sitä.

Vihreät värisävyt 

Vihreä huone voi tuoda meille rauhaa ja saada meidät tuntemaan olomme turvalliseksi. Se on erittäin hyvä väri makuuhuoneeseen, eteiseen tai olohuoneeseen. Viileä vihreä väri sopii makuuhuoneeseen, kun taas lämmin vihreä antaa kutsuvan tunnelman ja on erinomainen valinta eteiseen.

Siniset värisävyt 

Siniset huoneet antavat viileän vaikutelman. Vaaleansininen auttaa keskittymään, joten se ovat hyvä vaihtoehto toimistoon. Tummansininen väri saa meidät rentoutumaan ja väsymään, joten se on täydelline n valinta makuuhuoneeseen.

Beiget värisävyt  

Beiget huoneet luovat lämpimän ja kutsuvan tunnelman. Beiget seinät ovat olleet suosittuja jo vuosia ja nyt on siirrytty vielä lämpimämpään beigeen, lähes keltaiseen väriin. Beige sopii väriltään useimpiin huo neisiin.

Vaaleanpunaiset värisävyt 

Vaaleanpunaiset värit kasvattavat nopeasti suosiotaan! Vaaleanpunainen väri tekee huoneesta lämpimän ja harmonisen, ja se voi tehdä huoneesta leikkisän, mutta myös rauhallisen ja kutsuvan.