Kaikille perheenjäsenille
Hintatakuu
Ilmainen toimitus
Kotiintoimitus

MARIMEKKO TAPETTI

Suomalainen Marimekko tapetti on merkki, joka on tunnettu ja rakastettu ympäri maailmaa. Myös klassinen Unikko-kuosi on nyt saatavilla tapettina.

Marimekko tapetit edustavat ikonista suomalaista muotoilua

Haluatko hemmotella itseäsi eksklusiivisella suomalaisella designilla? Me olemme nykyisin Marimekko tapettien jälleenmyyjä – ja erittäin ylpeä sellainen. Moderneja, skandinaavisia, eksklusiivisia… sellaisia ovat Marimekko tapetit.

Marimekko tapetit osana sisustusta

Suurilla kuvioilla koristellut, kirkkaan väriset tapetit ovat jo kauan olleet suosittuja esimerkiksi keittiössä ja eteisessä, joiden halutaan huokuvan energiaa – ja Marimekko tapetti on aivan loistava valinta tässä kohtaa. Valitse Marimekko tapetit ja nappaa kuosin värejä muihin sisustuselementteihin kuten henkareihin, patalappuihin, pyyhkeisiin ja muihin esineisiin luodaksesi yhtenäisen sisustuksen. Voi olla myös hyvä idea maalata keittiön kaappien tai vaatekaappien ovet yhteensopivalla värillä – saat ihan uuden huoneen käden käänteessä! Marimekon kuosit ovat eloisia ja niiden printeissä toistuu ilo ja hauskuus – näin ollen tapetti Marimekko-mallistosta on oiva valinta myös lastenhuoneeseen. Marimekko tapetit todellakin levittävät iloa ympärilleen.

Raikkaat Marimekko tapettimallistot

Marimekko tapettivalikoimaa päivitetään säännöllisesti uusilla mallistoilla, joissa on usein mukana sekä tunnettuja kuoseja uusissa väreissä että uusia suosikkeja. Jos haluat leikitellä ja luoda hauskoja vastakkainasetteluja, täydellinen yhdistelmä voi olla vaikkapa Marimekko tapetti, jossa on ihmisjoukko ja toinen, jossa on pirteitä vasikoita limenvihreällä taustalla. Mitkä Marimekko tapetit sinä valitset?

Hakuehtoihisi sopivia tuotteita ei löytynyt.