Kaikille perheenjäsenille
Hintatakuu
Ilmainen toimitus
Kotiintoimitus

Valokuvatapetit

Jos haaveissasi siintää upea valokuvatapetti, tutustu yhteen markkinoiden suurimmista valikoimista meillä. Meillä on yli 21 miljoonaa ammattilaisten ottamaan korkean resoluution valokuvaa, jotka ovat saatavilla monissa eri väreissä. Käytännössä ihan mistä tahansa kuvasta voidaan painaa kuvatapetti kotiisi. Olemme lajitelleet saatavilla olevat kuvat selkeisiin kategorioihin, jotta löydät vaivattomasti juuri sinua miellyttävät kuvat. Jos et syystä tai toisesta löydä sinulle sopivaa vaihtoehtoa, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme niin autamme sinua löytämään oikeanlaisen kuvan, jotta valokuvatapettisi on varmasti täydellinen.

Valtavan valikoiman lisäksi meillä on myös hintatakuu, jonka ansiosta voimme aina tarjota sinulle markkinoiden alhaisimmat hinnat. Mikäli eteesi osuu edullisempi valokuvatapetti, joka on samanlainen kuin meidän valikoimassamme oleva, me myymme sinulle kyseisen tapetin samaan hintaan. Aivan loistavaa, vai mitä? Kotitapetin valikoimista saat siis huipputerävät, ammattilaisten ottamat valokuvat laadukkaalle tapetille painettuna markkinoiden halvimpaan hintaan!

Kuinka valita sopiva kuvatapetti kotiin

Kodin sisustuksesta päättäminen ja valittujen sisustuselementtien asettaminen voi olla joskus haastavaa. Fototapetit eivät ole tässä suhteessa mikään poikkeus. Oikean kuvion valitseminen voi tuottaa päänvaivaa, ja lisäksi joidenkin mielestä valokuvatapetti voi olla hankala asentaa. Siksi aiommekin antaa sinulle yleisesti vinkkejä siihen, kuinka valita juuri sinulle sopiva valokuvatapetti. Mielestämme sisustamisen pitäisi kuitenkin olla sekä hauskaa että helppoa. Tässä on sinulle kätevä opas siihen, kuinka valita oikeanlainen kuvatapetti ja mitä sinun tulee ottaa huomioon sitä valitessasi. Samalla kerromme, mitä työkaluja ja liimaa sinun tulee käyttää, jotta kuvatapetti asentuu vaivattomasti. Toivomme, että vinkkimme takaavat haluamasi lopputuloksen ja asennuksen jälkeen seinälläsi on juuri sinua miellyttävä fototapetti!

Inspiroidu erilaisista valokuvatapeteista 

Useimmat meistä viettävät suurimman osan ajastaan kotona, joten myös kodin sisustukseen kannattaa kiinnittää huomiota. On tärkeää, että olet tyytyväinen valitsemaasi tyyliin ja tunnet olosi mukavaksi ja rennoksi kotona ollessasi. Oikeanlaisen ja persoonallisen sisustustyylin löytäminen ei ole aina helppoa. Keräsimmekin siksi paljon kuvia siitä, kuinka pelkkä valokuvatapetti voi muuttaa sisustuksen persoonallisemmaksi. Kun katsot, miten muut ovat toteuttaneet omia sisustustyylejään, saattaa mielesi inspiroitua. Voit myös saada ideoita siihen, miten kuvatapetti voidaan yhdistää sisustukseen luonnollisesti. Löydä siis inspiraatio helposti kuvia katselemalla!

Meillä on kuvioita koko perheelle

Kotitapetti on ruotsalainen verkkokauppa, joka myy valokuvatapetteja ja canvastauluja koteihin ja työpaikoille. Meillä Kotitapetilla on vain yksi päämäärä – käyttää valokuvatapetteja inspiroimaan ja antamaan elämyksiä niin lapsille kuin aikuisillekin. Verkkokaupassamme sinun on helppo suunnitella täysin oma valokuvatapetti. Vaihtoehtoisesti voit myös valita jonkun kuvan meidän valmiista tapettivalikoimastamme. Voit selailla tarjoamiamme kuvia vaivattomasti löytääksesi juuri sinulle sopivan kuvan. Sen sijaan, että viettäisit kiireisen päivän myymälässä selaten satoja erilaisia tapetteja, on sinulla nyt oivallinen tilaisuus valita valokuvatapettisi vaivattomasti kotona. Kotona ollessasi voit myös helpommin arvioida, kuinka valitsemasi kuvatapetti sopii haluamaasi kohtaan – myymälässä vastaavanlaisen arvion tekeminen ei onnistu.

Laaja valikoima erilaisia valokuvatapetteja – selaa ja valitse! 

Valokuvatapetti on monipuolinen tuote, ja tapetteja löytyykin valikoimastamme yli 21 miljoonaa mallia! Tämän ansiosta olemmekin yksi maailman suurimmista valokuvatapetteja toimittavista yrityksistä. Koska meillä on vain verkkokauppa, emme joudu maksamaan vuokraa myymälätiloista ja voimme vaivattomasti palvella asiakkaita ympäri maailmaa. Näin voimme tarjota asiakkaille markkinoiden halvimmat hinnat laadusta tinkimättä!

Valikoima ja laatu

Miljoonat erilaiset mallit mahdollistavat sen, että olemme yksi maailman suurimmista kuvatapettien toimittajista. Kuvatapetin valmistus alkaa siitä, että annat meille haluamasi kuvan ja tuotteen lopulliset mitat. Tämän jälkeen valokuvatapetti tulostetaan sinulle alan ammattilaisten toimesta. Yritämme koko ajan kehittää tapettiemme laatua ja valmistusprosessia paremmaksi. Kukaan ei voi olla mestari kaikessa, mutta valokuvatapettien suhteen me olemme ammattilaisia! Tarjolla on laaja valikoima erilaisia kuvia eri mittasuhteilla, joten löydät meiltä etsimäsi hyvin suurella todennäköisyydellä. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme aina hyviä vaihtoehtoja kaikissa hintaluokissa, kaikkiin tilanteisiin ja eri elämänvaiheisiin. Hyvänä esimerkkinä tästä toimii lapsen huone, jonka valokuvatapetti voidaan vaihtaa vaivattomasti uuteen muutaman vuoden välein lapsen kasvaessa. Mittatilaustyönä tehtävät valokuvatapetit säilyttävät muotonsa erittäin hyvin ja kuvatapetti on aina painettu kestävälle kuitukankaalle (150 g/m2). Valokuvatapettimme on valmistettu ammattilaisten ottamista korkean resoluution valokuvista. Fototapetti tulostetaan sinulle yksilöitynä antamiesi mittojen mukaan. Asennukseen tarvitaan kuitukangasliimaa, joka levitetään seinään halutulle alueelle. Tämän jälkeen tapetti, jonka perusleveys on 47,5 cm, asennetaan haluttuun kohtaan reunasta reunaan. Valokuvatapetti on yleisesti ottaen helppo asentaa, mutta mikäli olet epävarma taidoistasi, kannattaa sinun varmuuden vuoksi olla yhteydessä ammattilaiseen.

Hintatakuu – takaamme markkinoiden alhaisimmat hinnat!

Kotitapetti toivottaa kaikki asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi. Mielestämme kodin kotoisa sisustamisen on jokaisen perusoikeus lompakon paksuudesta riippumatta. Kotitapetti.fi antaa sinulle mahdollisuuden ostaa valokuvatapetti edullisesti, sillä myymme ne aina markkinoiden halvimpaan hintaan. Hintatakuumme tarkoittaa myös sitä, että tarkistamme hinnoitteluamme säännöllisesti varmistaaksemme, että hintamme pysyvät aina edullisina. Jos satut löytämään halvemman valokuvatapetin, joka on kuvioltaan ja laadultaan samanlainen kuin meidän tarjoamamme, voit ostaa meiltä tuotteen samaan hintaan. Ehtona tälle on vain se, että valokuvatapetin kuvio, tekniset tiedot ja laatu vastaavat verkkokaupastamme löytyvää tuotetta. Jos silmiisi osuu edullisempi, mutta valikoimamme kuvatapettia täysin vastaava valokuvatapetti, toimi seuraavasti: Ota yhteys asiakaspalveluun ja kerro meille, mistä tämä halvempi kuvatapetti oikein löytyy. Asiakaspalvelijamme auttavat sinua siitä eteenpäin.

Graffiti grunge background photowallpaper Scandiwall Graffiti grunge background photowallpaper Scandiwall

€32,0 /m²

Picture of Sun rays shining through the trees in the forrest Picture of Sun rays shining through the trees in the forrest
Picture of Green Aurora in Iceland Picture of Green Aurora in Iceland

€32,0 /m²

Picture of Aamukaste Picture of Aamukaste
Aamukaste
Scandiwall

€32,0 /m²

Picture of November Picture of November
November
Scandiwall

€32,0 /m²

Peruvian Jungle photowallpaper Wallpassion Peruvian Jungle photowallpaper Wallpassion
Peruvian Jungle
Wallpassion

€32,0 /m²

Jungle in Motion photowallpaper Wallpassion Jungle in Motion photowallpaper Wallpassion
Morning Birds photowallpaper Wallpassion Morning Birds photowallpaper Wallpassion
Morning Birds
Wallpassion

€32,0 /m²

Picture of Exit the Portal Picture of Exit the Portal

€32,0 /m²

Picture of Walkway Picture of Walkway
Walkway
Scandiwall

€32,0 /m²

Flower Art photowallpaper Wallpassion Flower Art photowallpaper Wallpassion
Flower Art
Wallpassion

€32,0 /m²

Picture of Green Marble Picture of Green Marble
Green Marble
Wallpassion

€32,0 /m²

Picture of Old Wall Picture of Old Wall
Old Wall
Wallpassion

€32,0 /m²

Picture of Mystic tree in the foggy forest Picture of Mystic tree in the foggy forest

€32,0 /m²

Picture of Puupaneelit 3D Picture of Puupaneelit 3D
Puupaneelit 3D
Wallpassion

€32,0 /m²

Picture of Good evening tanzania Picture of Good evening tanzania

€32,0 /m²

Another World photowallpaper Scandiwall Another World photowallpaper Scandiwall
Another World
Scandiwall

€32,0 /m²

Picture of Foggy Autumn Picture of Foggy Autumn
Foggy Autumn
Scandiwall

€32,0 /m²

Picture of Sport Soccer ball on stadium Football poster Picture of Sport Soccer ball on stadium Football poster
Alliums and heleniums photowallpaper Scandiwall Alliums and heleniums photowallpaper Scandiwall

€32,0 /m²

Shabby Chic Wall photowallpaper Wallpassion Shabby Chic Wall photowallpaper Wallpassion
Shabby Chic Wall
Wallpassion

€32,0 /m²

Waiting for the deer. photowallpaper Scandiwall Waiting for the deer. photowallpaper Scandiwall

€32,0 /m²

Picture of Arashiyama bamboo forest in Kyoto Japan Picture of Arashiyama bamboo forest in Kyoto Japan
Picture of Monstera in Motion Picture of Monstera in Motion

€32,0 /m²

Picture of Urlaub auf einer einsamen Insel in den Tropen Picture of Urlaub auf einer einsamen Insel in den Tropen
Picture of In the field Picture of In the field
In the field
Scandiwall

€32,0 /m²

Spring Cherry blossoms photowallpaper Scandiwall Spring Cherry blossoms photowallpaper Scandiwall

€32,0 /m²

Personal Journey photowallpaper Scandiwall Personal Journey photowallpaper Scandiwall

€32,0 /m²

Picture of Hunting Short Eared Owl Picture of Hunting Short Eared Owl

€32,0 /m²

Spruce forest on foggy sunrise in mountains photowallpaper Scandiwall Spruce forest on foggy sunrise in mountains photowallpaper Scandiwall

€32,0 /m²

Picture of Snowboarding sport Picture of Snowboarding sport

€32,0 /m²

Picture of Ocean Life Picture of Ocean Life

€32,0 /m²

Picture of Storm Picture of Storm
Storm
Wallpassion

€32,0 /m²

Picture of Cappodocia Hot air Balloon Picture of Cappodocia Hot air Balloon

€32,0 /m²

Sonnendurchfluteter Herbstwald photowallpaper Scandiwall Sonnendurchfluteter Herbstwald photowallpaper Scandiwall
Autumn Forest
Scandiwall

€32,0 /m²