Kaikille perheenjäsenille
Hintatakuu
Ilmainen toimitus
Kotiintoimitus

Valokuvatapetit

Jos haaveissasi siintää upea valokuvatapetti, tutustu yhteen markkinoiden suurimmista valikoimista meillä. Meillä on yli 21 miljoonaa ammattilaisten ottamaan korkean resoluution valokuvaa, jotka ovat saatavilla monissa eri väreissä. Käytännössä ihan mistä tahansa kuvasta voidaan painaa kuvatapetti kotiisi. Olemme lajitelleet saatavilla olevat kuvat selkeisiin kategorioihin, jotta löydät vaivattomasti juuri sinua miellyttävät kuvat. Jos et syystä tai toisesta löydä sinulle sopivaa vaihtoehtoa, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme niin autamme sinua löytämään oikeanlaisen kuvan, jotta valokuvatapettisi on varmasti täydellinen.

Valtavan valikoiman lisäksi meillä on myös hintatakuu, jonka ansiosta voimme aina tarjota sinulle markkinoiden alhaisimmat hinnat. Mikäli eteesi osuu edullisempi valokuvatapetti, joka on samanlainen kuin meidän valikoimassamme oleva, me myymme sinulle kyseisen tapetin samaan hintaan. Aivan loistavaa, vai mitä? Kotitapetin valikoimista saat siis huipputerävät, ammattilaisten ottamat valokuvat laadukkaalle tapetille painettuna markkinoiden halvimpaan hintaan!

Kuinka valita sopiva kuvatapetti kotiin

Kodin sisustuksesta päättäminen ja valittujen sisustuselementtien asettaminen voi olla joskus haastavaa. Fototapetit eivät ole tässä suhteessa mikään poikkeus. Oikean kuvion valitseminen voi tuottaa päänvaivaa, ja lisäksi joidenkin mielestä valokuvatapetti voi olla hankala asentaa. Siksi aiommekin antaa sinulle yleisesti vinkkejä siihen, kuinka valita juuri sinulle sopiva valokuvatapetti. Mielestämme sisustamisen pitäisi kuitenkin olla sekä hauskaa että helppoa. Tässä on sinulle kätevä opas siihen, kuinka valita oikeanlainen kuvatapetti ja mitä sinun tulee ottaa huomioon sitä valitessasi. Samalla kerromme, mitä työkaluja ja liimaa sinun tulee käyttää, jotta kuvatapetti asentuu vaivattomasti. Toivomme, että vinkkimme takaavat haluamasi lopputuloksen ja asennuksen jälkeen seinälläsi on juuri sinua miellyttävä fototapetti!

Inspiroidu erilaisista valokuvatapeteista 

Useimmat meistä viettävät suurimman osan ajastaan kotona, joten myös kodin sisustukseen kannattaa kiinnittää huomiota. On tärkeää, että olet tyytyväinen valitsemaasi tyyliin ja tunnet olosi mukavaksi ja rennoksi kotona ollessasi. Oikeanlaisen ja persoonallisen sisustustyylin löytäminen ei ole aina helppoa. Keräsimmekin siksi paljon kuvia siitä, kuinka pelkkä valokuvatapetti voi muuttaa sisustuksen persoonallisemmaksi. Kun katsot, miten muut ovat toteuttaneet omia sisustustyylejään, saattaa mielesi inspiroitua. Voit myös saada ideoita siihen, miten kuvatapetti voidaan yhdistää sisustukseen luonnollisesti. Löydä siis inspiraatio helposti kuvia katselemalla!

Meillä on kuvioita koko perheelle

Kotitapetti on ruotsalainen verkkokauppa, joka myy valokuvatapetteja ja canvastauluja koteihin ja työpaikoille. Meillä Kotitapetilla on vain yksi päämäärä – käyttää valokuvatapetteja inspiroimaan ja antamaan elämyksiä niin lapsille kuin aikuisillekin. Verkkokaupassamme sinun on helppo suunnitella täysin oma valokuvatapetti. Vaihtoehtoisesti voit myös valita jonkun kuvan meidän valmiista tapettivalikoimastamme. Voit selailla tarjoamiamme kuvia vaivattomasti löytääksesi juuri sinulle sopivan kuvan. Sen sijaan, että viettäisit kiireisen päivän myymälässä selaten satoja erilaisia tapetteja, on sinulla nyt oivallinen tilaisuus valita valokuvatapettisi vaivattomasti kotona. Kotona ollessasi voit myös helpommin arvioida, kuinka valitsemasi kuvatapetti sopii haluamaasi kohtaan – myymälässä vastaavanlaisen arvion tekeminen ei onnistu.

Laaja valikoima erilaisia valokuvatapetteja – selaa ja valitse! 

Valokuvatapetti on monipuolinen tuote, ja tapetteja löytyykin valikoimastamme yli 21 miljoonaa mallia! Tämän ansiosta olemmekin yksi maailman suurimmista valokuvatapetteja toimittavista yrityksistä. Koska meillä on vain verkkokauppa, emme joudu maksamaan vuokraa myymälätiloista ja voimme vaivattomasti palvella asiakkaita ympäri maailmaa. Näin voimme tarjota asiakkaille markkinoiden halvimmat hinnat laadusta tinkimättä!

Valikoima ja laatu

Miljoonat erilaiset mallit mahdollistavat sen, että olemme yksi maailman suurimmista kuvatapettien toimittajista. Kuvatapetin valmistus alkaa siitä, että annat meille haluamasi kuvan ja tuotteen lopulliset mitat. Tämän jälkeen valokuvatapetti tulostetaan sinulle alan ammattilaisten toimesta. Yritämme koko ajan kehittää tapettiemme laatua ja valmistusprosessia paremmaksi. Kukaan ei voi olla mestari kaikessa, mutta valokuvatapettien suhteen me olemme ammattilaisia! Tarjolla on laaja valikoima erilaisia kuvia eri mittasuhteilla, joten löydät meiltä etsimäsi hyvin suurella todennäköisyydellä. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme aina hyviä vaihtoehtoja kaikissa hintaluokissa, kaikkiin tilanteisiin ja eri elämänvaiheisiin. Hyvänä esimerkkinä tästä toimii lapsen huone, jonka valokuvatapetti voidaan vaihtaa vaivattomasti uuteen muutaman vuoden välein lapsen kasvaessa. Mittatilaustyönä tehtävät valokuvatapetit säilyttävät muotonsa erittäin hyvin ja kuvatapetti on aina painettu kestävälle kuitukankaalle (150 g/m2). Valokuvatapettimme on valmistettu ammattilaisten ottamista korkean resoluution valokuvista. Fototapetti tulostetaan sinulle yksilöitynä antamiesi mittojen mukaan. Asennukseen tarvitaan kuitukangasliimaa, joka levitetään seinään halutulle alueelle. Tämän jälkeen tapetti, jonka perusleveys on 47,5 cm, asennetaan haluttuun kohtaan reunasta reunaan. Valokuvatapetti on yleisesti ottaen helppo asentaa, mutta mikäli olet epävarma taidoistasi, kannattaa sinun varmuuden vuoksi olla yhteydessä ammattilaiseen.

Hintatakuu – takaamme markkinoiden alhaisimmat hinnat!

Kotitapetti toivottaa kaikki asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi. Mielestämme kodin kotoisa sisustamisen on jokaisen perusoikeus lompakon paksuudesta riippumatta. Kotitapetti.fi antaa sinulle mahdollisuuden ostaa valokuvatapetti edullisesti, sillä myymme ne aina markkinoiden halvimpaan hintaan. Hintatakuumme tarkoittaa myös sitä, että tarkistamme hinnoitteluamme säännöllisesti varmistaaksemme, että hintamme pysyvät aina edullisina. Jos satut löytämään halvemman valokuvatapetin, joka on kuvioltaan ja laadultaan samanlainen kuin meidän tarjoamamme, voit ostaa meiltä tuotteen samaan hintaan. Ehtona tälle on vain se, että valokuvatapetin kuvio, tekniset tiedot ja laatu vastaavat verkkokaupastamme löytyvää tuotetta. Jos silmiisi osuu edullisempi, mutta valikoimamme kuvatapettia täysin vastaava valokuvatapetti, toimi seuraavasti: Ota yhteys asiakaspalveluun ja kerro meille, mistä tämä halvempi kuvatapetti oikein löytyy. Asiakaspalvelijamme auttavat sinua siitä eteenpäin.

Sonnendurchfluteter Herbstwald photowallpaper Scandiwall Sonnendurchfluteter Herbstwald photowallpaper Scandiwall

€32.0 /m²

Picture of 23 Junglerk02x C Picture of 23 Junglerk02x C

€32.0 /m²

Picture of Paillotte Plage de palombaggia Corse France Picture of Paillotte Plage de palombaggia Corse France
Contrasting Flowers photowallpaper Wallpassion Contrasting Flowers photowallpaper Wallpassion

€32.0 /m²

Picture of Balloon Land Picture of Balloon Land
Balloon Land
Wallpassion

€32.0 /m²

Jungle View photowallpaper Wallpassion Jungle View photowallpaper Wallpassion
Jungle View
Wallpassion

€32.0 /m²

Picture of Butterfly Meadow Picture of Butterfly Meadow
Butterfly Meadow
Wallpassion

€32.0 /m²

Foggy Morning photowallpaper Wallpassion Foggy Morning photowallpaper Wallpassion
Foggy Morning
Wallpassion

€32.0 /m²

Magnolia photowallpaper Scandiwall Magnolia photowallpaper Scandiwall
Magnolia
Scandiwall

€32.0 /m²

Picture of Flower party Picture of Flower party
Flower party
Scandiwall

€32.0 /m²

Regenwald in Malaysia photowallpaper Scandiwall Regenwald in Malaysia photowallpaper Scandiwall

€32.0 /m²

Picture of Bagan, balloons flying over ancient temples Picture of Bagan, balloons flying over ancient temples
Picture of Sunlight in the green forest Picture of Sunlight in the green forest

€32.0 /m²

Grass blades photowallpaper Scandiwall Grass blades photowallpaper Scandiwall
Grass blades
Scandiwall

€32.0 /m²

Fotball Art photowallpaper Wallpassion Fotball Art photowallpaper Wallpassion
Fotball Art
Wallpassion

€32.0 /m²

Picture of Flaked Art Picture of Flaked Art
Flaked Art
Wallpassion

€32.0 /m²

Yellow Flakes photowallpaper Wallpassion Yellow Flakes photowallpaper Wallpassion
Yellow Flakes
Wallpassion

€32.0 /m²

Picture of Palm leaf and beach Picture of Palm leaf and beach

€32.0 /m²

Picture of Forest trees Picture of Forest trees
Forest trees
Scandiwall

€32.0 /m²

Foggy View photowallpaper Wallpassion Foggy View photowallpaper Wallpassion
Foggy View
Wallpassion

€32.0 /m²

Picture of Sandy beach trail at dusk sundown Australia Picture of Sandy beach trail at dusk sundown Australia
Picture of Midtown Manhattan Skyline Picture of Midtown Manhattan Skyline

€32.0 /m²

Picture of Woodland animals Picture of Woodland animals

€32.0 /m²

Picture of Flying Unicorn Picture of Flying Unicorn
Flying Unicorn
Scandiwall

€32.0 /m²

Picture of Art Beautiful sunrise over the tropical beach Picture of Art Beautiful sunrise over the tropical beach
Picture of #216 Picture of #216
#216
Scandiwall

€32.0 /m²

Picture of Mysterious foggy forest with a fairytale look Picture of Mysterious foggy forest with a fairytale look
Picture of Mysterious foggy forest with a fairytale look Picture of Mysterious foggy forest with a fairytale look
Picture of Zen Picture of Zen
Zen
Scandiwall

€32.0 /m²

Dancing Peonies photowallpaper Wallpassion Dancing Peonies photowallpaper Wallpassion
Dancing Peonies
Wallpassion

€32.0 /m²

Picture of Flower Meadow Picture of Flower Meadow
Flower Meadow
Wallpassion

€32.0 /m²

Autumn Flowers photowallpaper Wallpassion Autumn Flowers photowallpaper Wallpassion
Autumn Flowers
Wallpassion

€32.0 /m²

Picture of Concrete Wall Picture of Concrete Wall
Concrete Wall
Wallpassion

€32.0 /m²

23 Jungle04x C photowallpaper Scandiwall 23 Jungle04x C photowallpaper Scandiwall
23 Jungle04x C
Scandiwall

€32.0 /m²

Picture of Great White Sharks Picture of Great White Sharks

€32.0 /m²