Kaikille perheenjäsenille
Hintatakuu
Ilmainen toimitus
Kotiintoimitus

Valokuvatapetit

Jos haaveissasi siintää upea valokuvatapetti, tutustu yhteen markkinoiden suurimmista valikoimista meillä. Meillä on yli 21 miljoonaa ammattilaisten ottamaan korkean resoluution valokuvaa, jotka ovat saatavilla monissa eri väreissä. Käytännössä ihan mistä tahansa kuvasta voidaan painaa kuvatapetti kotiisi. Olemme lajitelleet saatavilla olevat kuvat selkeisiin kategorioihin, jotta löydät vaivattomasti juuri sinua miellyttävät kuvat. Jos et syystä tai toisesta löydä sinulle sopivaa vaihtoehtoa, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme niin autamme sinua löytämään oikeanlaisen kuvan, jotta valokuvatapettisi on varmasti täydellinen.

Valtavan valikoiman lisäksi meillä on myös hintatakuu, jonka ansiosta voimme aina tarjota sinulle markkinoiden alhaisimmat hinnat. Mikäli eteesi osuu edullisempi valokuvatapetti, joka on samanlainen kuin meidän valikoimassamme oleva, me myymme sinulle kyseisen tapetin samaan hintaan. Aivan loistavaa, vai mitä? Kotitapetin valikoimista saat siis huipputerävät, ammattilaisten ottamat valokuvat laadukkaalle tapetille painettuna markkinoiden halvimpaan hintaan!

Kuinka valita sopiva kuvatapetti kotiin

Kodin sisustuksesta päättäminen ja valittujen sisustuselementtien asettaminen voi olla joskus haastavaa. Fototapetit eivät ole tässä suhteessa mikään poikkeus. Oikean kuvion valitseminen voi tuottaa päänvaivaa, ja lisäksi joidenkin mielestä valokuvatapetti voi olla hankala asentaa. Siksi aiommekin antaa sinulle yleisesti vinkkejä siihen, kuinka valita juuri sinulle sopiva valokuvatapetti. Mielestämme sisustamisen pitäisi kuitenkin olla sekä hauskaa että helppoa. Tässä on sinulle kätevä opas siihen, kuinka valita oikeanlainen kuvatapetti ja mitä sinun tulee ottaa huomioon sitä valitessasi. Samalla kerromme, mitä työkaluja ja liimaa sinun tulee käyttää, jotta kuvatapetti asentuu vaivattomasti. Toivomme, että vinkkimme takaavat haluamasi lopputuloksen ja asennuksen jälkeen seinälläsi on juuri sinua miellyttävä fototapetti!

Inspiroidu erilaisista valokuvatapeteista 

Useimmat meistä viettävät suurimman osan ajastaan kotona, joten myös kodin sisustukseen kannattaa kiinnittää huomiota. On tärkeää, että olet tyytyväinen valitsemaasi tyyliin ja tunnet olosi mukavaksi ja rennoksi kotona ollessasi. Oikeanlaisen ja persoonallisen sisustustyylin löytäminen ei ole aina helppoa. Keräsimmekin siksi paljon kuvia siitä, kuinka pelkkä valokuvatapetti voi muuttaa sisustuksen persoonallisemmaksi. Kun katsot, miten muut ovat toteuttaneet omia sisustustyylejään, saattaa mielesi inspiroitua. Voit myös saada ideoita siihen, miten kuvatapetti voidaan yhdistää sisustukseen luonnollisesti. Löydä siis inspiraatio helposti kuvia katselemalla!

Meillä on kuvioita koko perheelle

Kotitapetti on ruotsalainen verkkokauppa, joka myy valokuvatapetteja ja canvastauluja koteihin ja työpaikoille. Meillä Kotitapetilla on vain yksi päämäärä – käyttää valokuvatapetteja inspiroimaan ja antamaan elämyksiä niin lapsille kuin aikuisillekin. Verkkokaupassamme sinun on helppo suunnitella täysin oma valokuvatapetti. Vaihtoehtoisesti voit myös valita jonkun kuvan meidän valmiista tapettivalikoimastamme. Voit selailla tarjoamiamme kuvia vaivattomasti löytääksesi juuri sinulle sopivan kuvan. Sen sijaan, että viettäisit kiireisen päivän myymälässä selaten satoja erilaisia tapetteja, on sinulla nyt oivallinen tilaisuus valita valokuvatapettisi vaivattomasti kotona. Kotona ollessasi voit myös helpommin arvioida, kuinka valitsemasi kuvatapetti sopii haluamaasi kohtaan – myymälässä vastaavanlaisen arvion tekeminen ei onnistu.

Laaja valikoima erilaisia valokuvatapetteja – selaa ja valitse! 

Valokuvatapetti on monipuolinen tuote, ja tapetteja löytyykin valikoimastamme yli 21 miljoonaa mallia! Tämän ansiosta olemmekin yksi maailman suurimmista valokuvatapetteja toimittavista yrityksistä. Koska meillä on vain verkkokauppa, emme joudu maksamaan vuokraa myymälätiloista ja voimme vaivattomasti palvella asiakkaita ympäri maailmaa. Näin voimme tarjota asiakkaille markkinoiden halvimmat hinnat laadusta tinkimättä!

Valikoima ja laatu

Miljoonat erilaiset mallit mahdollistavat sen, että olemme yksi maailman suurimmista kuvatapettien toimittajista. Kuvatapetin valmistus alkaa siitä, että annat meille haluamasi kuvan ja tuotteen lopulliset mitat. Tämän jälkeen valokuvatapetti tulostetaan sinulle alan ammattilaisten toimesta. Yritämme koko ajan kehittää tapettiemme laatua ja valmistusprosessia paremmaksi. Kukaan ei voi olla mestari kaikessa, mutta valokuvatapettien suhteen me olemme ammattilaisia! Tarjolla on laaja valikoima erilaisia kuvia eri mittasuhteilla, joten löydät meiltä etsimäsi hyvin suurella todennäköisyydellä. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme aina hyviä vaihtoehtoja kaikissa hintaluokissa, kaikkiin tilanteisiin ja eri elämänvaiheisiin. Hyvänä esimerkkinä tästä toimii lapsen huone, jonka valokuvatapetti voidaan vaihtaa vaivattomasti uuteen muutaman vuoden välein lapsen kasvaessa. Mittatilaustyönä tehtävät valokuvatapetit säilyttävät muotonsa erittäin hyvin ja kuvatapetti on aina painettu kestävälle kuitukankaalle (150 g/m2). Valokuvatapettimme on valmistettu ammattilaisten ottamista korkean resoluution valokuvista. Fototapetti tulostetaan sinulle yksilöitynä antamiesi mittojen mukaan. Asennukseen tarvitaan kuitukangasliimaa, joka levitetään seinään halutulle alueelle. Tämän jälkeen tapetti, jonka perusleveys on 47,5 cm, asennetaan haluttuun kohtaan reunasta reunaan. Valokuvatapetti on yleisesti ottaen helppo asentaa, mutta mikäli olet epävarma taidoistasi, kannattaa sinun varmuuden vuoksi olla yhteydessä ammattilaiseen.

Hintatakuu – takaamme markkinoiden alhaisimmat hinnat!

Kotitapetti toivottaa kaikki asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi. Mielestämme kodin kotoisa sisustamisen on jokaisen perusoikeus lompakon paksuudesta riippumatta. Kotitapetti.fi antaa sinulle mahdollisuuden ostaa valokuvatapetti edullisesti, sillä myymme ne aina markkinoiden halvimpaan hintaan. Hintatakuumme tarkoittaa myös sitä, että tarkistamme hinnoitteluamme säännöllisesti varmistaaksemme, että hintamme pysyvät aina edullisina. Jos satut löytämään halvemman valokuvatapetin, joka on kuvioltaan ja laadultaan samanlainen kuin meidän tarjoamamme, voit ostaa meiltä tuotteen samaan hintaan. Ehtona tälle on vain se, että valokuvatapetin kuvio, tekniset tiedot ja laatu vastaavat verkkokaupastamme löytyvää tuotetta. Jos silmiisi osuu edullisempi, mutta valikoimamme kuvatapettia täysin vastaava valokuvatapetti, toimi seuraavasti: Ota yhteys asiakaspalveluun ja kerro meille, mistä tämä halvempi kuvatapetti oikein löytyy. Asiakaspalvelijamme auttavat sinua siitä eteenpäin.

Picture of Palm and Banana Trees Picture of Palm and Banana Trees

€32,0 /m²

Long Time Ago photowallpaper Scandiwall Long Time Ago photowallpaper Scandiwall
Long Time Ago
Scandiwall

€32,0 /m²

Picture of Tropical Picture of Tropical
Tropical
Scandiwall

€32,0 /m²

Picture of Shining Unicorn Picture of Shining Unicorn

€32,0 /m²

Morning in sunny forest photowallpaper Scandiwall Morning in sunny forest photowallpaper Scandiwall

€32,0 /m²

Picture of Fresh green rainforest Picture of Fresh green rainforest

€32,0 /m²

Picture of The Moment Picture of The Moment
The Moment
Scandiwall

€32,0 /m²

Picture of Saturn Picture of Saturn
Saturn
Scandiwall

€32,0 /m²

Picture of Old House Picture of Old House
Old House
Scandiwall

€32,0 /m²

Picture of Trees bush in forest Picture of Trees bush in forest

€32,0 /m²

3 2 Wall05b photowallpaper Scandiwall 3 2 Wall05b photowallpaper Scandiwall
3 2 Wall05b
Scandiwall

€32,0 /m²

Colorful system photowallpaper Scandiwall Colorful system photowallpaper Scandiwall

€32,0 /m²

Picture of Beautiful Flow Picture of Beautiful Flow
Beautiful Flow
Scandiwall

€32,0 /m²

Picture of Morning in the forest Picture of Morning in the forest

€32,0 /m²

Stars of spring photowallpaper Scandiwall Stars of spring photowallpaper Scandiwall

€32,0 /m²

Picture of F-15J Picture of F-15J
F-15J
Scandiwall

€32,0 /m²

Picture of Misty green summer forest Picture of Misty green summer forest

€32,0 /m²

Picture of Tiny dancer Picture of Tiny dancer
Tiny dancer
Scandiwall

€32,0 /m²

Picture of American Mustang Picture of American Mustang

€32,0 /m²

Picture of Ancient books Picture of Ancient books
Ancient books
Scandiwall

€32,0 /m²

Kabukicho Shinjuku Tokyo photowallpaper Scandiwall Kabukicho Shinjuku Tokyo photowallpaper Scandiwall

€32,0 /m²

Ethereal flowers photowallpaper Scandiwall Ethereal flowers photowallpaper Scandiwall

€32,0 /m²

Fantasy wedding photowallpaper Scandiwall Fantasy wedding photowallpaper Scandiwall

€32,0 /m²

Picture of autumn wild flowers Picture of autumn wild flowers

€32,0 /m²

Picture of Snow-capped mountain peaks Picture of Snow-capped mountain peaks

€32,0 /m²

Picture of Abstract Ocean Picture of Abstract Ocean
Abstract Ocean
Wallpassion

€32,0 /m²

Picture of Branches Picture of Branches
Branches
Scandiwall

€32,0 /m²

Picture of Keskiyön kukat Picture of Keskiyön kukat

€32,0 /m²

Picture of Waterfall in jungle Picture of Waterfall in jungle

€32,0 /m²

Picture of Rainforest Picture of Rainforest
Rainforest
Scandiwall

€32,0 /m²

Picture of Retro styled image of an old bicycle with baskets Picture of Retro styled image of an old bicycle with baskets
Many beautiful roses as background top view photowallpaper Scandiwall Many beautiful roses as background top view photowallpaper Scandiwall

€32,0 /m²