Kaikille perheenjäsenille
Hintatakuu
Ilmainen toimitus
Kotiintoimitus

Valokuvatapetti koivu tapetti

Sievä koivu tapetti sopii joka kodin tapetiksi. Katso kaikki koivutapettimme ja löydä kotiisi parhaiten sopiva. Anna koivutapetin tuoda elämää seinillesi.

Valitse trendikäs tapetti koivuteemalla

Haluatko sisustaa koivutapetilla? Koivu tapetti toimii mainiosti sekä tehosteseinällä että koko huoneen tapetoinnissa. Niitä on saatavilla rauhallisissa ja maanläheisissä väreissä, jotka luovat huoneeseen tunnelmaa tuomatta itseään kuitenkaan liikaa esille. Koivutapetilla voit luoda illuusion korkeammasta katosta, joka syntyy siitä, kun silmät alkavat vaeltaa koivunrunkoa ylöspäin. Luonnollinen värimaailma luo rauhallisen, harmonisen ja kodikkaan tunnelman, jollaisen monet ihmiset haluavatkin koteihinsa. Jos sinäkin haluat harmonisten kodin, tapetti koivu voi olla oikea valinta sinulle.

Osta koivu tapetti

Meiltä löydät useita koivuilla ja koivunrungoilla koristettuja tapetteja, joilla voit tapetoida kotisi seinät. Vertailemalla eri tapetteja löydät sinulle oikean tyylin, värisävyt ja kuviot. Haluatko tietää, miltä koivu tapetti näyttää luonnossa, ennen kuin päätät ostaa sen? Pyrimme kuvailemaan tuotteitamme aina mahdollisimman hyvin, mutta nähdäksesi, miltä tapetti näyttäisi kodissasi, suosittelemme tilaamaan tuotenäytteitä.