Inspiroivan yksinkertaista jokaisessa vaiheessa

Löydä etsimäsi helposti

Räätälöimme liiman ja rullien määrän

DIY-työkalusetti asennusopas

Kaikille perheenjäsenille
Hintatakuu
Ilmainen toimitus
Kotiintoimitus
Asiakaspalvelu
0
Ostoskorisi on tyhjä.

Valokuvatapetti metsätapetti

Valitse metsätapetti, jos haluat tuoda luonnon kotiisi ja saada sinne rauhallisen, luonnonläheisen ja harmonisen tunnelman. Valokuvatapetti metsä-aiheella on loistava valinta, ja meiltä löydät erilaisia metsätapetteja monissa väreissä ja tyyleissä – tarjolla on takuulla sinulle täydellisesti sopiva tapetti, jossa metsä on pääosassa.

Metsätapetti luo luonnonläheisen kodin

Kuvatapetti metsä-aiheella edustaa luonnonläheistä ja raikasta trendiä. Monen mielestä nyt on tärkeämpää kuin koskaan saada koti, jossa on rauhallinen ja harmoninen tunnelma sekä luonnonläheisiä värejä niin seinillä kuin sisustuksessakin. Luontoaiheinen tapetti, esimerkiksi juuri metsätapetti, on täydellinen keino saavuttaa juuri tämä tunnelma. Kuvatapetti metsäkuvalla tuo luonnon kotiisi ja saa aikaan tilan, jossa on helppo rentoutua ja kerätä voimia.

Valokuvatapetti metsä-aiheella

Metsätapetin väriskaala ja luontoaihe eivät luo kotiin ainoastaan ihanaa tunnelmaa – metsätapetti seinillä on myös aivan erinomainen tehoste. Valokuvatapetti metsän kuvalla on omiaan herättämään huoneen kuin huoneen eloon.

Osta metsätapetti netistä

Meidän valikoimamme sisältää monia metsäaiheisia tapetteja ja toivomme, että löydät tapetin, jonka tyyli ja väri vastaavat toiveitasi. Jos tarvitset neuvoja tai apua tapetin valintaan tai jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme – autamme sinua luomaan unelmiesi kodin.