Kaikille perheenjäsenille
Hintatakuu
Ilmainen toimitus
Kotiintoimitus

70-luvun tapetit

70-luvun design on helposti tunnistettavissa, ja muun muassa 70-luvun tapetti on ollut suosittu valinta jo pitkään. 70-luvun kuvioille on ominaista, että ne ovat graafisia, pirteitä ja monesti iloisen värisiä. 70-luvun suurikukkainen oranssi, pinkki, keltainen tai vihreä tapetti saa kenet tahansa hyvälle tuulelle.

Sisusta 70-luvun tyylisellä tapetilla

1970-luvun iloisilla kuvioilla on helppo sisustaa. Jos haluat hieman tummemman, ruskeansävyisen tapetin, kiinnitä huomiota huoneesi valaistukseen. Tummempi tapetti voi tuntua hieman haasteelliselta, mutta oikealla valaistuksella voit luoda helposti kodikkaan tunnelman kotiisi. Jos haluat, voit yhdistää 1970-luvun tapetin myös kuvioituihin tekstiileihin.

Mihin 70-luvun tapetti sopii?

70-luvun tapetti sopii hyvin useimpiin koteihin – kaikki riippuu siitä, minkä tyyppisen tapetin valitset. Monissa 70-luvun tapeteissa on kaakelia muistuttavia kuvioita, ja ne sopivat erittäin hyvin keittiöön tai vierasvessaan. Sisustamasi talon tai huoneiston ei tarvitse olla 1970-luvulta, jotta 70-luvun tapetti sopisi sinne. 70-luvun tapetit symboloivat kestävää kehitystä ja kierrätystä, jotka kulkevat käsi kädessä moderniuden kanssa.

Osta 1970-luvun tapetit netistä

Meillä on laaja valikoima 70-luvun tyylisiä tapetteja tunnetuilta tuotemerkeiltä, aina parhaaseen hintaan. Etkö ole varma, mikä 70-luvun tapetti sopisi kotiisi parhaiten? Voit tilata tuotenäytteitämme ja kokeilla niitä seinälläsi muutaman päivän ajan ennen kuin teet päätöksen.