Kaikille perheenjäsenille
Hintatakuu
Ilmainen toimitus
Kotiintoimitus

Suurikuvioiset tapetit

Onko haaveissasi kaunis isokuvioinen tapetti? Silloin olet tullut juuri oikeaan paikkaan! Olemme koonneet tänne kaikki isokuvioiset tapettimme, joita on monissa eri väreissä, tyyleissä ja kuvioissa. Toivomme, että niistä löytyy täydellinen tapetti iso kuvio -tyylissä juuri sinun kotiisi.

Luo kaunis koti isokuvioisella tapetilla

Yksiväriset seinät voivat joskus tuntua hieman paljailta ja tylsiltä. Silloin isokuvioinen tapetti voi antaa huoneelle aivan uutta eloa ja tunnelmaa. Valikoimassamme on monia erilaisia isokuvioisia tapetteja, jotka sopivat kaikkiin tapetoitaviin huoneisiin ja tiloihin. Isokuvioinen tapetti voi vaalentaa, tummentaa tai elävöittää huonettasi sekä tuoda sinne liikkeen tuntua. Ja ennen kaikkea voit luoda juuri omaan tyyliisi ja makuusi sopivan, persoonallisen kodin.

Osta tapetti iso kuvio -tyylisenä meiltä

Eri väriyhdistelmiä, tyylejä, kuvioita ja malleja… Voit valita suuresta valikoimastamme erilaisia isokuvioisia tapetteja. Löydät meiltä kaikkea aina rohkeista isokuvioisista tapeteista seesteisiin, neutraalin ja luonnollisen värisiin tapetteihin. Toivomme, että meiltä löytyy juuri sinun toiveitasi vastaava isokuvioinen tapetti! Jos tarvitset ohjeita tai apua tapetin valinnassa tai sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä niin autamme sinua luomaan unelmakotisi.