Kaikille perheenjäsenille
Hintatakuu
Ilmainen toimitus
Kotiintoimitus

Kuvioidut tapetit

Onko suunnitelmissasi hankkia kotiisi hieno kuviotapetti? Siinä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan. Tästä löydät kaikki valikoimamme kauniit kuviotapetit, jotka sopivat kodin eri tiloihin.

Kuviotapetit herättävät seinät eloon

Oletko kyllästynyt tylsän yksivärisiin seiniin? Haluatko saada kotiisi lisää eloa, liikettä ja näyttävyyttä? Siinä tapauksessa kuviollinen tapetti on aivan loistava vaihtoehto. Kuviotapetti on siitä mahtava valinta, että tarjolla on loputtomasti erilaisia malleja eri tyyleissä ja väreissä – ja meidän valikoimastamme löytyy takuulla tapetti, jonka kuvio sopii sinun kotiisi täydellisesti.

Kuviotapetit makuuhuoneeseen

Meiltä löytyy kuviotapetti lähes jokaisessa mahdollisessa tyylissä, värissä ja kuosissa, ja vaihtoehtoja on jokaiseen kodin tilaan ja huoneeseen. Kuviotapetti makuuhuoneessa voi luoda tilaan ihanan rentouttavan ja mukavan tunnelman, kun taas vaikkapa eteiseen valittu kuviotapetti saa aikaan hienon ensivaikutelman. Kaikki riippuu siitä, millaisen kodin haluat itsellesi luoda, ja olemme varmoja siitä, että valikoimastamme löytyy toiveitasi vastaava tapetti, jossa on iso kuvio tai vaikkapa paljon pieniä kuvioita. Löydä juuri omaan kotiisi sopiva kuviotapetti tai selaa valikoimaamme ja inspiroidu upeista kuoseista – toivomme, että löydät etsimäsi kuviotapetit meiltä. Olipa toiveissasi sitten rohkeilla väreillä viimeistelty, näyttävä kuviotapetti tai hillitympi, luonnollisen värinen tai vaalea kuviotapetti, meiltä löydät etsimäsi ja paljon muuta.

Osta kuviotapetti netistä meiltä

Meillä voit valita omasi laajasta valikoimasta, joka sisältää satoja erilaisia kuviotapetteja. Älä unohda, että upeat kuviot voivat todellakin tuoda huoneeseen runsaasti eloa ja tunnelmaa ja nostaa sen sisustuksen aivan uudelle tasolle. Jos tarvitset neuvoja tai apua tapetin valintaan tai jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme – autamme sinua luomaan unelmiesi kodin.