Inspiroivan yksinkertaista jokaisessa vaiheessa

Löydä etsimäsi helposti

Räätälöimme liiman ja rullien määrän

DIY-työkalusetti asennusopas

Kaikille perheenjäsenille
Hintatakuu
Ilmainen toimitus
Kotiintoimitus
Asiakaspalvelu
0
Ostoskärry on tyhjä

Puuaiheiset tapetit

Puujäljitelmä tapetti on helppo ja nopea keino luoda illuusio maalaisromanttisista puuseinistä kotiin kuin kotiin. Katso tästä valtava valikoima ja valitse puutapetti, joka sopii sinun tarpeisiisi.

Lautatapetti, joka näyttää puuseinältä

Puukuvioinen tapetti sopii moneen eri miljööseen ja kodin jokaiseen huoneeseen. Moni puujäljitelmä tapetti on koristeltu muilla kuvioilla, jotka näyttävät siltä, kuin ne olisi maalattu lautoihin – esimerkiksi puutapetti tähdillä on todella suosittu keino luoda laivastotunnelmaa eli niin sanottua New England -tyyliä. Luonnollisen näköinen lautaseinätapetti luo puolestaan maalaisromanttista tunnelmaa. Beige tai ruskea puutapetti saa aikaan realistisen ja luonnollisen lopputuloksen, mutta myös kauniin valkoinen tai harmaa hirsiseinätapetti on suosittu valinta.

Uudista huoneesi paneelitapeteilla

Vaakatasossa oleva lautaseinätapetti, saa huoneen näyttämään leveämmältä kuin se todellisuudessa on, kun taas pystysuora puujäljitelmä tapetti ohjaa katseen ylös ja saa tilan vaikuttamaan todellista korkeammalta. Meillä on myös parketin näköisiä tapetteja ja useampi tapetti, jossa puu saa seurakseen erilaisia koristeita.

Hanki puujäljitelmä tapetti meiltä

Kaunis lautatapetti voi todellakin muuttaa huoneen ulkonäköä, ja se on helppo ja nopea tapa uudistaa sisustusta. Meiltä löydät puukuvioisia tapetteja lukuisissa eri väreissä, tyyleissä ja malleissa – joukossa on takuulla juuri sinun kotiisi täydellisesti sopiva vaihtoehto. Löydä puutapetti netistä meiltä! Mikäli tarvitset neuvoja tai apua tapettien valintaan tai jos sinulla on kysymyksiä, ota meihin yhteyttä – autamme sinua luomaan unelmiesi kodin.