Kaikille perheenjäsenille
Hintatakuu
Ilmainen toimitus
Kotiintoimitus

Ruusuaiheiset tapetit

Luo romanttinen makuuhuone tai suloinen lastenhuone valitsemalla ruusutapetti. Tähän olemme koonneet valikoimamme ruusutapetit ja toivomme, että löydät juuri sinun kotiisi sopivan vaihtoehdon.

Sisusta ruusutapeteilla

Ruusut ovat jo pitkään olleet, ja ovat yhä vieläkin, yksi kaikkein romanttisimmista kukista. Valitse sisustukseen tapetti ruusuilla, ja voit helposti luoda huoneeseen rakkautta, rauhaa ja romantiikkaa henkivän tunnelman. Jos tavoitteenasi on luoda romanttinen ja upea tunnelma kotiisi, ruusutapetti on varma valinta. Minkä tahansa huoneen haluatkin sisustaa, ruusutapetit ovat loistava vaihtoehto. Valitse koko huoneen tapetointiin pieniä ruusukuvioita tai tehosteseinälle iso ruusu, tapetti on nimittäin helppo keino luoda maalaisromanttista, harmonista ja iloista tunnelmaa, joka henkii energiaa ja positiivisuutta.

Osta ruusutapetit meiltä

Meidän valtavasta valikoimastamme löytyy ruusutapetti joka värissä, tyylissä ja kuosissa – näin ollen meiltä löytyy takuulla juuri sinun kotiisi täydellisesti sopiva tapetti ruusuilla. Etsitkö jotain aivan erityistä? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua löytämään juuri ne oikeat ruusutapetit.