Inspiroivan yksinkertaista jokaisessa vaiheessa

Löydä etsimäsi helposti

Räätälöimme liiman ja rullien määrän

DIY-työkalusetti asennusopas

Kaikille perheenjäsenille
Hintatakuu
Ilmainen toimitus
Kotiintoimitus
Asiakaspalvelu
0
Ostoskärry on tyhjä

Tähtikuvioiset tapetit

Tuiki, tuiki tähtönen, iltaisin sua katselen – tähtitapetti mahdollistaa sen! Pienet ja suuret, kultaiset ja hopeiset vaaleanpunaisella tai tummansinisellä pohjalla. Täältä löydät kaikki tähtitapettimme.

Tapetoi lastenhuone tähtitapetilla

Lasten tähtitapetti nostaa lastenhuoneen aivan uudelle tasolle. Paljon tähtiä sisältävän tapetin avulla voit luoda siistin lastenhuoneen helposti ja nopeasti sekä pienille että hieman isommille lapsille. Tähtitapetti lastenhuoneeseen sopii hyvin tehosteseinäksi, jota katsellessaan lapsi voit kuvitella lentävänsä galaksien läpi. Tai miksi et laittaisi tähtitapettia kattoon ja loisi tähtitaivaan.

Osta tähti tapetti netistä

Avaruus on rajaton, ja niin on myös valikoimamme, ainakin melkein! Meillä on tähtitapetti kaikissa hintaluokissa ja jokaiseen makuun. Meiltä ostat aina nopeasti ja helposti ja huolehdimme turvallisesta toimituksesta ja siitä, että olet todella tyytyväinen uusiin tapetteihisi. Selaa myydyimpiä ja suosituimpia tähtitapetteja tai löydä jotain aivan uutta tyyliisi sopivaa tapettien joukosta. Vain taivas on rajana! Oletko epävarma, mikä tähtitapetti sopii sinulle parhaiten? Voit tilata tuotenäytteitä ja pitää niitä seinälläsi muutaman päivän ajan ennen kuin teet ostopäätöksen.