Kaikille perheenjäsenille
Hintatakuu
Ilmainen toimitus
Kotiintoimitus

Riikinkukkoaiheiset tapetit

Korista kotisi seinät valitsemalla upea riikinkukkotapetti. Tyylikästä, eleganttia ja uniikkia! Löydät täältä kaikki eri tyyliset, väriset ja malliset riikinkukkotapettimme.

Valitse seinillesi tapetti riikinkukkokuvalla

Meillä on monenlaisia tyylikkäitä riikinkukkotapetteja sisustukseen. Meiltä löytyy sinulle sopiva riikinkukkotapetti, halusitpa sitten tyylikkään ja neutraalin kuosin tai sellaisen, jossa on käytetty paljon värejä ja kuvioita. Tapetti riikinkukkokuviolla luo ylellisen ja upean tunnelman, joka nostaa huoneen kuin huoneen aivan uudelle tasolle. Luo glamouria tihkuva olohuone, eksoottinen kylpyhuone tai sisusta lastenhuoneesi tilaamalla meiltä upea riikinkukkotapetti.

Osta riikinkukkotapetti

Valikoimissamme on lukuisia erilaisia riikinkukkotapetteja. Meiltä löytyy riikinkukkotapetti joka makuun – valikoimassa on kaikki eri värit, kuviot ja tyylit. Saat kaiken aina luonnollisista sinisen ja smaragdinvihreän värisistä tyylikkäisiin mustavalkoisiin ja räiskyvän kullanvärisiin tapetteihin. Löydä oma riikinkukkotapettisi meiltä jo tänään! Jos tarvitset ohjeita tai apua tapetin valinnassa tai sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä niin autamme sinua luomaan unelmakotisi.