Kaikille perheenjäsenille
Hintatakuu
Ilmainen toimitus
Kotiintoimitus

Marokkolaiset tapetit

Lisää eksoottinen silaus kotiisi valitsemalla marokkolainen tapetti, jonka design on saanut vaikutteita eloisasta Marrakechista. Saat herkullista ja rohkeaa kontrastia yleensä niin tyylikkään hillitylle skandinaaviselle muotoilulle.

Marokkolainen tapetti antaa kotiisi kansainvälistä tunnelmaa

Luo viihtyisä, kodikas ja mukava koti marokkolaisella tapetilla. Marokkolaisia tapetteja voidaan kutsua myös itämaisiksi tapeteiksi, ja niiden inspiraationa ovat usein klassiset kudotut matot. Marokkolainen tapetti on usein täynnä lämpimiä värejä ja ihania kuvioita, ja sen ulkoasu luo rauhallisen ja seesteisen tunnelman. Jos haluat tätä kotiisi, on marokkolainen tapetti täydellinen valinta sinulle. Yhdistä vaikkapa kuvioituihin kaakeleihin!

Lämmöntunnetta kotiisi marokkolaisella tapetilla

Meiltä löydät klassiset marokkolaiset kuviot Marrakechista eri väriyhdistelmissä, kuvioissa ja tyyleissä. Toivomme, että löydät juuri sen omaan kotiisi sopivimman vaihtoehdon, joka luo rennon ja ihanan ympäristön. Jos tarvitset ohjeita tai apua tapetin valinnassa tai sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä niin autamme sinua luomaan unelmakotisi.