Kaikille perheenjäsenille
Hintatakuu
Ilmainen toimitus
Kotiintoimitus

Kasviaiheiset tapetit

Kasviaiheinen tapetti tuo kotiisi harmonista tunnelmaa. Voit saada upeita kasveja seinillesi helposti ihanilla tapeteilla. Katso kaikki valikoimamme kasviaiheiset tapetit löytääksesi sen, joka vie kotisi uudelle – harmonisemmalle – tasolle.

Vihreä koti kasviaiheisella tapetilla

Vehreyttä ja kasveja ei voi koskaan olla liikaa, ja ne ovat kodissa sekä tärkeitä että kauniita. Kasvit tekevät kodista viihtyisän, eloisan ja persoonallisen. Jos haluat korostaa tätä ja saada luontoa kotiisi enemmänkin kuin vain elävien kasvien muodossa, kasviaiheinen tapetti on täydellinen ja tyylikäs valinta. Luo kodikas olohuone koristamalla se metsäaiheisella tapetilla, anna kauniiden lehtien ja lehvistöjen koristaa kylpyhuoneesi seiniä tai luo romanttinen makuuhuone kukkatapetilla. Kasviaiheinen tapetti sopii kaikkiin kodin huoneisiin ja tiloihin, ja se huokuu rauhaa, kodikkuutta ja luonnonläheisyyttä.

Osta kasviaiheiset tapetit meiltä

Löydät valikoimastamme monia kasviaiheisia tapetteja, joiden kuvastossa näkyvät esimerkiksi viidakko, metsä, puunrungot tai kastanjat. Löydä kaunis kasviaiheinen tapetti meiltä jo tänään! Haluatko ennen päätöstäsi tietää, miltä tapetti näyttää seinälläsi? Pyrimme aina esittelemään tuotteemme mahdollisimman tarkoin, mutta nähdäksesi, miltä tapetti näyttää kodissasi, suosittelemme tilaamaan ensin tuotenäytteen.