Inspiroivan yksinkertaista jokaisessa vaiheessa

Löydä etsimäsi helposti

Räätälöimme liiman ja rullien määrän

DIY-työkalusetti asennusopas

Kaikille perheenjäsenille
Hintatakuu
Ilmainen toimitus
Kotiintoimitus
Asiakaspalvelu
0
Ostoskorisi on tyhjä.

Graffititapetit

Graffiti tapetti auttaa luomaan siistin illuusion seinille! Tee huoneesta persoonallisempi, tuo luonnettasi esiin ja nauti suosikkiväreistäsi. Meiltä löydät paljon graffititapetteja, jotka voivat tehdä mistä tahansa huoneesta todella upean.

Minne graffiti tapetit sopivat?

Tapetti graffititeemalla voi elävöittää mitä tahansa tilaa voimakkailla väreillä ja kuvioilla. Graffititapetteja käytetään yleisesti nuorten huoneissa, joissa niiden pirteät värit pääsevät oikeuksiinsa. Tietysti graffiti tapetti sopii kaikkialle muuallekin kotiin ja tekee mistä tahansa tilasta siistin. Kun etsit paljon värejä ja kuvioita sisältävää sekä modernia ja näyttävää tapettia, graffiti tapetti on hyvä vaihtoehto juuri sinulle. Koristele kylpyhuone, luo näyttävän värikäs olohuone... vain sinä asetat rajat.

Tilaa oma graffititapettisi

Meillä on valikoimassa monenlaiset graffiti tapetit, joten löydä joukosta suosikkisi. Valitse eri väriyhdistelmistä, kuvioista ja ulkoasuista, jotta voit luoda unelmahuoneesi graffititapetilla. Jos tarvitset vinkkejä tai apua tapettivalinnassasi tai jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä ja autamme sinua luomaan täydellisen kodin, johon graffiti tapetti kuuluu.